KKTC için ‘işgalci’ ifadesini kullanan TUI’den yeni açıklama
Güney Kıbrıs ile anlaşarak KKTC’ye dönük turları iptal eden ve konuya ilişkin duyuruda KKTC için “işgal altındaki topraklar” ifadesini kullanan TUI, Türkiye medyasında çıkan haberler sonrası yeni bir açıklama yaptı.

KKTC turlarını iptal ettiğini “TUI, Kıbrıs hükümetiyle, Kıbrıs'ın işgal altındaki kuzey tarafına gezi, tanıtım ve satışını durdurma konusunda bir anlaşmaya vardı. Bu, şu anda geçtiğimiz tüm diller ve tüm geziler için geçerlidir.” ifadelerinin yer aldığı maille duyuran TUI’ye KKTC’den sert tepki gelmişti. KKTC Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu’nun “Kıbrıs’ın statüsünü belirlemek Alman tur operatörüne kalmadı.” diyerek tepki gösterdiği TUI, yeni bir açılama yaptı.
Söz konusu ifadenin TUI Kıbrıs’taki yerel çalışanım ifadesi olduğu belirtilen açıklamada, mailde yer alan ifadelerin ‘içerik ve biçim’ olarak TUI’nin pozisyonunu yansıtmadığı ifade edildi.
Söz konusu çalışanın şirketin konumunu yanlış yansıtan, onaylanmamış açıklamalarda bulunmaması kanısında sözlü olarak uyarıldığı kaydedilen açıklamada “Elbette misafirler Kıbrıs'taki tatilleri sırasında istedikleri gezileri ve aktiviteleri özgürce seçebilirler. Kuzey Kıbrıs'ı içeren sayısız gezi paketi arasından seçim yapabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.
İlgili Haberler

İstanbul’da da hissedilen deprem! AFAD açıklama yaptı mı?
İstanbul’da da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün Yalova/Marmara Denizi olduğunu açıkladı.

2036'da turizmde 50 milyon istihdam ve 3,8 trilyon dolar gelir öngörüsü
WTTC'nin 26. Küresel Zirvesi kapsamında bir rapor yayımlanırken; raporda Avrupa turizmi için 8 stratejik hedef belirlendi.

TÜRSAB ile İBB'den turizm zirvesi! İstanbul'daki yayalaştırma projesi masada
TÜRSAB yetkilileri ile İBB temsilcileri turizm taşımacılığında yaşanan sorunlar ve Tarihi Yarımada'da planlanan yayalaştırma projesini görüşmek için bir araya geldi.
Yorumlar (3)
Sonuç
Uyuarilma yetmez işten atacaksiniiz Sonra özür dileyeceksiniz
alman hesabı
evet almanlar ikiyüzlü politikalarda çok iyiler..para onları fırıldak gibi çeviriyor..türkiye tui ye kapıyı gösterse pastaları gidecek..Güney Kıbrıs neki türkiye pastasını yanında..ama yinede. kontrolünün dışında nir çalışan açıklama yapmış ayağına yatmalarını kimse yemez..savaş şiddetleniyor. almanya amerikanın sömürgesidir .ve amerika kendinden çok türkiyeye bu taşeronları vasıtasıyla saldıracak..sıcak çatışma engeç temmuz 2027..Akdeniz yine ısınacak..yer Lübnan İsrail türkiye kapışması..türkiye iarailin yukarı suriyeye çıkmasını engellemek için İsraili Lübnan'a karşılayacak..Tayyip erdoğanın en zor ve son önemli hamlesi olacak
İşgalciysek sıkıyorsa gel
İşgalciysek sıkıyorsa gel



%20(2).gif)

