Karnak Travel, Türk otelciler ile Faslı seyahat acentelerini buluşturdu

Karnak Travel, Türk otelciler ile Faslı seyahat acentelerini buluşturdu

Karnak Travel, Faslı seyahat acenteleri ve Türk otelcileri bir araya getirdi.


Karnak Travel, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Fasın Kazablanka kentinde Antalya, İstanbul, Fethiye ve Bodrum’da yer alan 25 otel markasının satış & pazarlama yöneticilerini ve Fas’ın en iyi satış yapan 200 seyahat acentesini bir araya getirdi.

Türk Hava Yolları sponsorluğunda gerçekleştirilen program çerçevesinde, katılımcılar önce ünlü Kasablanka filminin çekildiği mekan olan Ricks Cafe’de akşam yemeğine katıldılar.

Ertesi gün, Antalya, İstanbul, Fethiye ve Bodrum’da yer alan 25 otel markasının satış & pazarlama yöneticileri ile Fas merkezli 200’e seyahat acentesi ile yüz yüze görüşmeler sağlayıp, markalarının Fas pazarında tanıtımlarını sağladılar.

Workshop organizasyonu ve sonrasında düzenlenen gala ile Karnak Travel liderliğinde çok önemli bir tanıtım gerçekleştirilmiş oldu.

Daha sonra Kazablanka’dan Marakeş'e geçen kafile 18-19 Mayıs süresince Fas/Marakeş kültürünü deneyimleme fırsatı buldu

Katılımcılar etkinlikle ilgili "Fas pazarının henüz Türkiye için çok yeni bir pazar olduğu, bu pazarın Karnak Travel tecrübesi ile geliştirilmeye açık bir pazar olacağına büyük güven ve inanç duyuyoruz.” yorumunda bulundu.



Bu Haber 24.05.2024 - 14:27:28 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.