Kapatılan Hampton By Hilton Hotel hakkında yeni gelişme

Kapatılan Hampton By Hilton Hotel hakkında yeni gelişme

Hizmete ara vermesinin ardından 2022 yılı başında tamamen kapatılan Kocaeli’ndeki Hampton By Hilton Hotel binası yeniden otel olarak işletilecek.


Kocaeli’nde hizmet veren ve 2022 yılı başında kapanan Hampton By Hilton Hotel’ın akıbeti belli oldu.

207 odası bulunan otel, işletmecisi Ever Kocaeli Otelcilik firmasının iflası sonrası hizmetine ara vermiş, çok geçmeden otel açılmamak üzere kapatılmıştı

Kocaeli Koz’da yer alan habere göre, kapanan otel sonrası binanın ne olacağı uzun süre belirsizliğini korurken bir dönem yurt olarak hizmet vereceği binanın iş merkezi olarak da kullanılabileceği iddia edilmişti.

Kiralanacak binanın yeniden otel olacağı öğrenilirken yöneticilerin binayı kiralamaya talip olan firmalarla görüştüğü öğrenildi. Yeni işletmecisinin oteli nasıl bir düzenle işleteceği ise bilinmiyor.  

Otelde kullanılan ve Kocaeli İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılan toplam 301 kalem malzemenin tamamı için 1 milyon 666 bin lira  muhammen bedel belirlenmişti. İcradan satışa çıkan otelin içindeki eşyaların satış kararından vazgeçildiği ve otel üzerindeki icra işlemlerinin sona erdiği öğrenildi.



Bu Haber 24.11.2022 - 10:01:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.