İşte TÜROFED’in TGA adayları

İşte TÜROFED’in TGA adayları

Türkiye konaklama sektörünün çatı örgütü Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) altı bölgedeki üye dernekleri, TGA’nın Yönetim Kurulu için adaylarını açıkladı.


Turizm sektörünün merakla beklediği Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı’nın (TGA) yönetim kurulu seçimleri 25 Aralık 2022 Pazar günü gerçekleştirilecek. Seçim yaklaşırken adaylar da belli olmaya başladı.

Yaklaşık 3 bin üyesi ve 6 bölgedeki 17 üye derneği ile Türkiye konaklama sektörüne damga vuran Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) üye dernekleri de TGA’nın Yönetim Kurulu için adaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Konu hakkında bir açıklama yapan TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, “Türkiye turizminin gelişmesi ve tanıtımı için TGA’nın rolü çok büyük. Pandemi dönemi ve Rusya-Ukrayna çatışmasına rağmen TGA çok ciddi bir çalışma yaparak Türkiye turizminin zarar görmesine engel oldu. Bu zorlu dönemde TGA’da görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. TÜROFED olarak biz de TGA’ya inanarak büyük destek verdik. TGA içinde TÜROFED üyelerinin Türkiye turizmini daha da yukarılara taşımak için çaba harcayacak olması büyük bir onur kaynağı” dedi.

TGA adaylarını üye derneklerin belirlediği hatırlatan Sururi Çorabatır, “TÜROFED olarak TGA adaylarını belirlemeye müdahil olmuyoruz. Aksine, üye derneklerimizin adaylarına destek vererek federasyonumuz içinde de demokratik bir süreç izliyoruz. Bunu bölgelerdeki seçim yarışında da göstereceğiz. TGA seçimlerinin demokratik ve centilmence geçmesini istiyoruz. Hiçbirimiz birbirimize rakip değiliz. Ortak hedefimiz Türkiye turizmini daha yukarı taşımaktır. TGA yönetimine kim girerse girsin verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır. TGA seçimlerinin ülkemiz ve turizm sektörü için hayırlı olmasını diliyor, seçilenlere de başarılar diliyorum” diye konuştu.

TÜROFED’in üye derneklerinin adayları şu isimlerden oluştu:

Akdeniz Bölgesi

- Kaan Kavaloğlu (AKTOB Başkanı)

- Ahmet Özden (AKTOB Üyesi)

- Şükrü Cimrin (ALTİD Yönetim Kurulu Üyesi)

Ege Bölgesi

- Tacettin Özden (KODER Başkanı)

- Murat Tugay (GETOB Başkan Yardımcısı)

Marmara Bölgesi

- Çetin Ceylan (GÜMTOB Başkan Yardımcısı)

İç Anadolu Bölgesi

- Gülper Gündüz Yassı (KAPTİD Üyesi)

- Semih Zazaoğlu (ATİD Başkan Yardımcısı)

Karadeniz Bölgesi

- Halit Ergül (BAKTOD Başkanı)

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

- Özgür Çözgener (GATOD Yönetim Kurulu Üyesi)



Bu Haber 16.12.2022 - 11:51:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.