İşte Coral Travel Group’un 2023 Türkiye hedefi

İşte Coral Travel Group’un 2023 Türkiye hedefi

Otuzuncu yılında ismini Coral Travel Group olarak değiştiren OTI Holding, hem 2022-23 kış programını açıkladı hem de 2023 hedeflerini açıkladı.


30 yıldır seyahat sektöründe faaliyet gösterem Coral Travel Group, bu süre içinde 17 milyonu Türkiye’de olmak üzere toplamda 30 milyondan fazla misafir ağırladığını açıkladı.

2022 yılını 2,5 milyon misafirle kapattığını açıklayan Coral Travel Group, destinasyonlar arasında ise Türkiye’nin 1,4 milyon yolcu ile lider olduğunu belirtti.

En büyük kaynak pazarlarının Rusya, Polonya, Almanya, Baltık ülkeleri ve Türkiye; en büyük destinasyonlarının ise Türkiye, Mısır, Yunanistan, İspanya ve BAE olduğuna dikkat çeken Coral Travel Group, kış dönemi için de önemli hedeflerinin olduğunu bildirdi.

Rusya'dan Antalya'ya haftalık 32 uçuşla yolcu getirecek

Bu dönemde de Türkiye’nin öncü destinasyon olacağının altını çizen şirket, kış programı ile ilgili şu detayları paylaştı:

Rusya’dan, THY ve Pegasus ile Antalya’ya haftalık 32 uçuştan blok koltuk uçuşlarımız devam etmektedir. Kayak ve kültür turizmi kapsamında ise, Pegasus ile tüm uçak kapasiteleri tarafımızdan doldurulmak üzere haftalık 4 uçuş Kayseri’ye, 3 uçuş da Erzurum’a yapılmaktadır. Misafirlerimizin önemli bir kısmı Kapadokya’ya konaklamalı turlar da almaktadır. Rusya’dan İstanbul satışlarımız da aralıksız devam etmektedir.

Polonya’dan Antalya’ya 5 şehirden haftalık birer uçuş yapılmaktadır.

Almanya’nın 14 şehrinden Sun Express ile Antalya’ya blok koltuk uçuşlarımız devam etmektedir.

Coral Travel Group olarak, 2023 yılında başta Avrupa olmak üzere 13 ülkedeki tur operatörleri vasıtasıyla Türkiye’nin tüm destinasyonlarında artış hedeflemekteyiz.”

2023 Türkiye hedefi 1,8 milyon yolcu

2023 yılı için,1,8 milyonunun Türkiye’ye olmak üzere, 3,2 milyon yolcu hedeflediğini belşrten Coral Travel Group “Sırasıyla Mısır, Yunanistan, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Tunus gibi ülkeler de talep gören destinasyonlar arasında bulunmaktadır. 2023 yılı hedefleri arasında otelcilik faaliyetleri de önemli bir yer tutmaktadır. Xanadu Resort Hotel, Seven Seas ve Otium markaları altında dört ülkede faaliyet gösteren 25 otellik portföyümüzü genişletmeye devam edeceğiz.

Diğer bir önemli iş kolumuz olan bilişim teknolojileri alanında, otomasyon ve dijital dönüşüm yatırımlarımız 2023 yılında da devam edecektir. Grubumuzun otomasyon ihtiyaçlarının önemli bir kısmı iştirak şirketi olan Odeon Yazılım ve Teknoloji ile sağlanmaktadır.” ifadelerine yer verdi.



Bu Haber 26.12.2022 - 20:13:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.