İşte ANEX Tour’un gireceği yeni pazarlar

İşte ANEX Tour’un gireceği yeni pazarlar

ANEX Grubunun CEO’su Vural Karasu, şirketin gireceği yeni pazarları açıkladı.


Turizm Güncel – Antalya

Resort Kongresi kapsamındaki “Turizm Kaynak Pazarlarında Durum” başlıklı panele katılan ANEX Grubu CEO’su Vural Karasu, Avrupa’da girecekleri yeni pazarları açıkladı.

Karasu, Almanya’da ilk defa bu yıl düzgün bir operasyon yapabildiklerini belirtti. Belirledikleri hedefler doğrultusunda ilerlediklerini ifade eden Karasu “Tur operatörlüğü uçaksız olmaz. Biz bu nedenle MGA’yı kurduk. 546 koltuklu 777’ler gelmeye başladı. Almanya, Avusturya ve Polonya gibi ülkelere uçacağız.” dedi.

Önümüzdeki dönemde ANEX Tour’un Baltık ülkeleri, İngiltere ve İskandinav ülkelerine gireceklerini açıklayan Karasu “Bu pazarlarda ANEX Tour B2B, Neckermann Travel ise B2C olarak konumlanacak. Var olan portföyümüzle birlikte irili ufaklı 17 ülkeden operasyon yapıyor olacağız.” ifadelerini kullandı.

Rusya’da oyunu Türk tur operatörlerinin kurduğunu, Avrupa’da ise başkalarının kurduğunu ifade eden Karasu “Avrupa’da oyunu başkaları kurdu ve bizi istemiyorlar, çekiniyorlar. Ama otelci dostlarımız destekliyor bizi. Bize destek olmaya devam etsinler bu pazarlarda büyüyeceğiz.  O gün de gelecek orada da oyun kurucu olacağız. Bizi desteklemeye devam etsin otelciler. Fiyat artırmaktan korkulmasın. Önemli olan doğru fiyat vermek.” diye konuştu. 

Otellerin bazen Almanya ve İngiltere satışlarını durdurup BDT’yi açtıklarını hatırlatan Vural Karasu “Bize stop çekmesinler biz BDT fiyatından satmaya devam edelim. Bu yıl maliyetler çok arttı. Ama talep de vardı. Biz otelin ucuzluğundan para kazanmıyoruz, pahalılığında da para kaybetmiyoruz.” dedi.



Bu Haber 24.11.2022 - 15:22:03 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.