İstanbul’da 32 milyon liraya icradan satılık otel
İstanbul Fatih’te bulunan otel 32 milyon lira muhammen bedelle icradan satışa çıkarıldı.

3 bodrum, 1 zemin ve 4 normal kattan oluşan 119 metrekare üzerine kurulu bina, Fatih Belediyesi’nin verdiği otel ruhsatı ile faaliyet gösteriyor. 16 odalı otel için 32 milyon lira muhammen bedel belirlendi.
Fatih ilçesine bağlı Tavşantaşı Mahallesi 682 ada 17 parselde bulunan tesisin ilk ihalesi 14 Aralık’ta saat 14.00’te, ikinci ihalesi ise 18 Ocak 2021 tarihinde aynı saatte yapılacak
İlgili Haberler

Türk turizminde yeni hedef Amerika pazarı! 20 temsilci İzmir'e geldi
Türkiye turizmde vites büyütmek için çalışmalarını sürdürürken, TGA yeni pazar hedefi kapsamında ABD'den 20 turizm profesyonelini İzmir'e davet etti.

Efes Selçuk Avrupa Turizm Başkenti 2027 yarışmasında finale kaldı
Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden olan Efes Selçuk, Avrupa Turizm Başkenti 2027 Yarışması'nda 2'nci kategoride finale kaldı.

Turizm sektörüne uyarı: 'Türkiye bu paraya değmiyor' düşüncesi sorun yaşatır
Petrol fiyatları, savaşlar, ekonomik dengeler gibi birçok unsurun 2027 turizmini etkileyeceğini ifade eden Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Türkiye için asıl büyük tehlikenin ise "Türkiye bu paraya değmiyor" algısı olacağını söyledi.


%20(2).gif)

