İstanbul Havalimanı'na yapılacak otel için toplantı çağrısı
İstanbul Havalimanı'nı işleten İGA'nın bölgeye yapacağı otel için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) toplantısı yapılacak.

İGA'nın Arnavutköy-Tayakadın mahallesinde inşa etmeyi planladığı İGA Airport City Hotel için ÇED toplantısı yapılacak. Konuyla ilgili olarak yapılan duyuruda, ''İGA Havalimanı İşletmeleri A.Ş. tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Tayakadın Mahallesi, İstanbul Havalimanı Proje Sahası içerisinde “İGA Airport City Otel Projesi”nin yapılması planlamaktadır. Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 'Halkın Katılımı Toplantısı' yapılacaktır.'' denildi.
Yapılan duyuruda, toplantı yerinin Tayakadın Köyü Köşem Kafe (Yassıören Cad. No:30 Tayakadın Mahallesi-Arnavutköy/İSTANBUL), tarihinin ise 18 Aralık 2019 sat 13.30 olduğu belirtildi.
İlgili Haberler

Türk turizminde yeni hedef Amerika pazarı! 20 temsilci İzmir'e geldi
Türkiye turizmde vites büyütmek için çalışmalarını sürdürürken, TGA yeni pazar hedefi kapsamında ABD'den 20 turizm profesyonelini İzmir'e davet etti.

Efes Selçuk Avrupa Turizm Başkenti 2027 yarışmasında finale kaldı
Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden olan Efes Selçuk, Avrupa Turizm Başkenti 2027 Yarışması'nda 2'nci kategoride finale kaldı.

Turizm sektörüne uyarı: 'Türkiye bu paraya değmiyor' düşüncesi sorun yaşatır
Petrol fiyatları, savaşlar, ekonomik dengeler gibi birçok unsurun 2027 turizmini etkileyeceğini ifade eden Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Türkiye için asıl büyük tehlikenin ise "Türkiye bu paraya değmiyor" algısı olacağını söyledi.


%20(2).gif)

