İsmet Öztanık yeni otel markasını sosyeteye tanıttı 

İsmet Öztanık yeni otel markasını sosyeteye tanıttı 
İsmet Öztanık, baştan aşağı yenileyip yeni markayla açtığı Avantgarde Refined Yalıkavak’ı ve yeni yatırımı Avantgarde Refined Kapadokya Caves’in lansmanını yaptı.

Avantgarde Collection ve Lucis Initiative Kurucusu İsmet Öztanık, Avantgarde Yalıkavak’ı yenileyerek dönüştürdüğü Avantgarde Refined Yalıkavak ile Kapadokya’da yeni açtığı  Avantgarde Refined Kapadokya Caves’in lansmanını düzenlediği bir davet ile yaptı. Anna Laudel’de düzenlenen davete Suzan Toplusoy, Gül Ağış, Sedef Orman, Mahmut Anlar, Tolga Sezgin, Meriç Küçük, Ender Sevim, Narod Çetinkaya gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. 

Avantgarde Collection ve Lucis Initiative Kurucusu İsmet Öztanık “İnsanın en eski evi doğa. Bizlerin unuttuğu bu konfor alanı, günümüzün en büyük lüksü haline geldi. Avantgarde Collection olarak bu felsefeden yola çıkarak oluşturduğumuz, doğayı yalın lüks ile buluşturan Avantgarde Refined misafirlerimize benzersiz deneyimlerle tasarlanmış bir dünya sunuyor. Wangan Studio’nun kurguladığı ilham verici bir dönüşüm geçiren Yalıkavak 2024 yaz sezonuna hazır. Mimar Efe Aydar’ın Tabiat Ana’dan ilham alarak hikayesini oluşturduğu Refined Kapadokya ise içinde bulunduğu coğrafyaya bambaşka bir bakış açısı getirecek” dedi. 

Avantgarde Collection’ın yeni markası Refined markası ile faaliyet gösterecek olan  Avantgarde Refined Kapadokya Caves’te 50 tane cave oda; Avantgarde Refined Yalıkavak’ta ise 8 deniz manzaralı deluxe oda, 2 junior süit, 7 poolside süit, 4 grand süit, 7 Küdür Bay Suite ve 4 terrace süit olmak üzere toplam 32 oda bulunıuyor.

Avantgarde Refined

Avantgarde Refined

Avantgarde Refined


Bu Haber 25.05.2024 - 13:28:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.