İsias Otelin sahibi Ahmet Bozkurt Gürcistan'a kaçarken yakalandı mı?

İsias Otelin sahibi Ahmet Bozkurt Gürcistan'a kaçarken yakalandı mı?

Onlarca rehbere ve Kıbrıslı sporcuya mezar olan Adıyaman'daki İsias Otelin sahibi Ahmet Bozkurt'un yurt dışına kaçarken yakalandığı ileri sürüldü.


35'i KKTC'li voleybolcu, 31'i turist rehberi olmak üzere onlarca kişiye mezar olan Adıyaman'daki Grand İsias Hotelin sahibi Ahmet Bozkurt'un Gürcistan'a kaçarken yakalandığı ileri sürüldü.

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, İsias Otel sahibi Ahmet Bozkurt’un Gürcistan’a kaçarken yakalandığı yönünde bir bilgi aldıklarını ancak bunu henüz teyit edemediklerini açıkladı.

Bilgiyi Türkiye’deki bazı gazetecilerden aldığını söyleyen Arıklı, SİM TV'ye yaptığı açıklamada “Zaten artık kaçamaz. Kendisine çıkış yasağı konuldu. Tutuklama kararı alındı. Türkiye’de 10 ilde yıkılan binaların sahipleri de, müteahhitleri de, denetleyicileri de mutlak süratle adalete teslim olacaklar” dedi.

Haberin gündeme gelmesiyle YeniDüzen’e yeni bir açıklama yapan Arıklı, “otel sahibinin tutuklandığı” yönünde bir ifade kullanmadığını, “tutuklanmasının an meselesi olduğunu” söyledi



Bu Haber 15.02.2023 - 08:47:53 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.