Intourist 2021 Türkiye satışlarına 14 şehirden başladı

Intourist 2021 Türkiye satışlarına 14 şehirden başladı
Rus tur operatörü Intourist, ülkenin 14 şehrinden 2021 Türkiye satışalrına başladı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Intourist, Rusya'nın 14 kentinden 2021 Türkiye erken rezervasyon kampanyasını başşattı. Şirket, ülkenin 14 havalimanından Antalya'ya, 10 havalimanından ise Dalaman'a charter uçuş planladı. Charter uçuşlar, Red Wings ve Azur Air ile yapılacak.

Hangi şehirlerden uçuş planladı?

Uçuşları nisan başında başlatmayı planlayan şirket Rusya'nın Moskova, St.Petersburg, Yekaterinburg, Chelyabinsk, Tyumen, Rostov-on-Don, Krasnodar, Kazan, Samara, Ufa, Vladikavkaz, Mineralnye Vody, Nizhny Novgorod ve Voronezh şehirlerinden Antalya'ya; nisan aynın ikinci yarısından itibaren ise Moskova, St. Petersburg, Kazan, Samara, Ufa, Krasnodar, Rostov-on-Don, Mineralnye Vody ve Nizhny Novgorod'den Dalaman'a uçacak.

2021 sezonu için Türkiye'de 3 yıldızlıdan ultra lükse kadar 400 otelle kontrat imzalayan Intourist, bu otellerden 100'ünün Muğla bölgesinde olduğunu açıkladı.

Sadece yüzde 10’u peşin alınacak

Birkaç aşamalı bir kampanya hazırlayan Intourist, ilk aşamada 31 Aralık'a kadar yüksek indirimli erken rezervasyon avantajları sunacak. Rezervasyon yapan misafirden toplam tutarın yalnızca yüzde 10!u tahsil edilecek, kalan beden ise en geç uçuştan 10 gün önce ödenecek. Intourist'in. Türkiye paket turlarının fiyatı ise 48 bin rubleden (640 dolar) başlayacak.

intourist_logo



Bu Haber 03.12.2020 - 09:38:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.