İngiliz Savunma Bakanı: Tatil rezervasyonu için erken ve riskli!
İngilizlerin bu yıl yurt dışına tatiline gidip gidemeyeceğine ilişkin soru işaretleri artmaya devam ediyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler
Birleşik Krallık'ta son bir haftadır yurt dışı tatillerinin riskli olduğuna ilişkin açıklamalar geliyor.
İlk olarak İskoçya Başbakanı ülkede zorunlu olmayan seyahatlerin 17 Mayıs'ta başlamasının olası olmadığını açıklamış, onu İngiltere hükümetinin salgın danışma organını Scientific Pandemic Influenza Group'un üyesi Dr Mike Tildesley takip etmişti. Koronavirüsün yeni varyantlarının İngiltere'ye taşınması riskinden dolayı, yurt dışı yaz tatillerinin büyük ihtimalle söz konusu olmayacağını belirten Tildesley, insanların yurt dışına tatile gitmesi durumunda Birleşik Krallık'ın gerçek bir riskle karşı karşıya kalacağını ileri sürmüştü.
‘’Erken ve potansiyel olarak riskli’’
Birleşik Krallık'ta bu minvaldeki son açıklama da Savunma Bakanı Ben Wallace'den geldi. Koronavirüste yeni varyantların görüldüğünü belirten Bakan Wallece, ''Yaz tatili rezervasyonu için erken ve potansiyel olarak riskli'' açıklamasında bulundu.
‘’Verdiğimiz ulusal çabayı hiçbir şekilde riske atmayacağız’’
Ben Wallace, BBC'ye şu açıklamayı yaptı:
İçeride veya dışarıda hiçbir şeyi gözardı etmiyorum. Salgını kontrol almak için verdiğimiz ulusal çabayı hiçbir şekilde riske atmayacağız. Şu anda tüm göstergeler doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Adım adım ilerlemeliyiz. Hükümetin Birleşik Krallık dışında olup bitenlere kaygısız kalamaz. Hükümet, Uluslararası Seyahat Çalışma Grubu'nun raporundan önce uluslararası seyahatlerle ilgili hiçbir pozisyon almayacak.'' ifadelerini kullandı.
İlgili Haberler

İstanbul'da hakkında yıkım kararı olan otel çöktü
İstanbul Fatih'te hakkında yıkım kararı verilen ve boşaltılan otelin çatı bölümü çöktü. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Antalya’da Gezilecek Yerler

Radisson Türkiye'nin Satış Direktörlüğü pozisyonuna Canan Erçelebi getirildi
Turizm alanında uzun yıllar deneyimi bulunan Canan Erçelebi, Radisson Otel Grubu Türkiye Satış Direktörü oldu.



%20(2).gif)

