İki ilin kültür ve turizm müdürü görevden alındı
Resmi Gazetede yayınlanan kararla Samsun ve Giresun il kültür ve turizm müdürleri görevden alındı.

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla iki ilin il kültür ve turizm müdürü görevden alındı.
Karara göre, Giresun İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci ve Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz görevden alındı.
İlgili Haberler

Turizmde 2027 hesabı! Hedefler değişecek mi?
Turizmde 2026 ve 2027 yıllarına ilişkin gelir ve turist hedefleriyle ilgili hazırlanan soru önergesi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un cevaplaması talebi ile Meclis'e sunuldu.

AKTOB'dan sahte rezervasyon sitelerine karşı uyarı
AKTOB, erken rezervasyon kampanyalarının başlamasıyla birlikte sahte rezervasyon ve kampanya sitelerinin arttığına dikkat çekerek tüketici ve otelleri uyardı.

Van'a 202 milyon TL'lik otel yatırımı! Radisson markasıyla hizmet verecek
Van'ın Edremit ilçesine yapımı planlanan ve yatırım tutarının 202 milyon TL'yi aşacağı öğrenilen Radisson markasıyla hizmet verecek otel için ÇED olumlu kararı verildi.



%20(2).gif)

