Hikmet Atilla Türk ve Alman turizmcilerin Tunus ziyaretini anlattı

Hikmet Atilla Türk ve Alman turizmcilerin Tunus ziyaretini anlattı
Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla, Tunus Turizm Bakanlığı’nın davetlisi olarak DRV üyeleri ile birlikte Tunus’u ziyaret etti.

Didim Ticaret Odası başkan yardımcısı ve Alman Seyahat Birliği (DRV) Yurtdışı Komisyon Üyesi Hikmet Atilla, Tunus Turizm Bakanlığı’nın daveti üzerine turizmde sürdürebilirlik, pandemi esnası ve sonrası turizm fırsatlarını belirlemek ve Tunus’ta turizm çeşitliliğini görmek amacıyla Almanya’dan yola çıkan 10 kişilik heyetin içinde yer aldı. 

Tunus Turizm Bakanı Moez Belhassine ve heyeti ile ilk değerlendirmesini yapan DRV Yetkilileri seyahatin 2. gününde, Tunus turizm kanaat önderleriyle başkent Tunus'tan, ülkenin batısında yer alan vaha kenti Tuzer’e geçti. Tunus’a ilk gelişi olduğunu söyleyen Atilla, “Gördüklerim, yaşadıklarım beni turizmde heyecanlandırıyor. Bu sektör kat kat büyüyerek yola devam edecektir.  Önemli olan sürdürebilirliği bilinçli bir şekilde işlemek, uygulamak” dedi. 

Tunus çalışmalarını başarılı olarak tanımlayan ve müthiş bir misafirperverlikle karşılaştıklarını söyleyen Atilla, seyahatin son gününde Tunus Turizm Bakanı ve turizm STK’ları ile turizm değerlendirmesi yaptıklarını, yapılan değerlendirmelerde Türkiye turizminin kat ettiği aşamaların hep örnek gösterildiğini ifade etti.

DRV Başkanı Norbert Fiebig Başkanlığındaki heyette Almanya’da faaliyet gösteren Türk turizmci, DRV Yurtdışı Komisyon Başkan Yardımcısı Önder Sancarbarlaz da yer aldı.



Bu Haber 07.12.2021 - 13:43:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.