FTI otelcilikte konsept değiştiriyor, mevcut markaları feshediyor

FTI otelcilikte konsept değiştiriyor, mevcut markaları feshediyor

Alman tur operatörü FTI, kendi otelleri için yeni konseptler uygulama aşamasında.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Almanya'nın üçüncü büyük tur operatörü FTI, otelcilikte yeni konseptler hayata geçirme sürecinde olduğunu açıkladı. FTI'ın otelcilik CEO'su Sabine Dorn-Aglagul, Lemon & Soul, Club Sei veya çatı şirket MP Hotels gibi markaların devrinin kapanacağını anlattı.

Daha net bir marka iletişimi üzerinde çalıştıklarını ve mevcut markaları gözden geçirdiklerini kaydeden Sabine Dorn-Aglagul, "Şu anda deniz-kum-güneş segmentinde 4 ve 5 yıldızlı Labranda ve Kairaba markalarıyla faaliyet gösteriyoruz. Design Plus altındaki Lemon & Soul bütçeli, Club Sei ise club markası olarak tanımlanmıştı." dedi.

“Mevcut markalar feshedilecek”

Önümüzdeki 18 ay içinde mevcut tüm markaların feshedileceğini söyleyen Dorn-Aglagul "İki yeni markanın olması bekleniyor; bunlardan biri ailelere, diğeri ise çiftlere odaklanacak. Ancak markaların isimleri henüz netleşmedi." şeklinde konuştu.

Yeni markalar FTI’ın DNA’sını taşıyacak

Şirketin ana otelcilikteki çatı ismi MP Hotels markasında da değişikliğe gideceklerinin kaydeden Sabine Dorn-Aglagul, "MP Hotels destinasyon yönetim şirketi Meeting Point International'dan doğdu. Biz ise şu anda FTI'ın DNA'sını taşıyacak bir marka arayışındayız. Sonbaharda hazır olacak konseptin daha fazla tatil tutkusunu ve FTI'ı çağrıştırmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

2026 yılına kadar grup bünyesindeki otel portföyünü ikiye katlayacaklarını anlatan FTI Hotels CEO'su, FTI değer zincirine uymayan tesislerin işletmesini ise bırakacaklarını ifade etti.



Bu Haber 21.06.2023 - 14:28:13 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • OTELLERE YATIRIM

    ACENTA 21.06.2023 - 03:31

    Markaları değiştirmeden önce en son 10-12 yıl önce renovasyondan geçmiş otellerinize bir baksanız.Belek -Marmarıs ve Bodrum(Magıclifedan devir aldıklarınız) maalesef çok sıkıntılı..

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.