Fettah Tamince: Rixos Hotels trend belirleyici oldu

Fettah Tamince: Rixos Hotels trend belirleyici oldu

Rus Tur Operatörleri Birliği’nin portalına açıklama yapan Fettah Tamince, Rixos’un sadece trendleri takip etmediğini aynı zamanda trendleri belirlediğini söyledi.


TurizmGüncel – Dış Haberler

Rixos Otellerinin başından başından beri konaklama sektöründe sadece trendleri takip etmediğini, aynı zamanda konaklama sektörünü yaratıcı bir şekilde değiştirip dönüştürdüğünü belirten Fettah Tamince, ''Dahası şunu söylemekten çekinmiyorum: Rixos Hotels trend belileyici oldu.'' dedi.

''25 otelimiz var''

Rixos'un küresel otelcilikte bir zincir haline geldiğini söyleyen Tamince, ''sadece Türkiye'de değil, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, Kazakistan, Hırvatistan ve İsviçre'de toplam 25 otelimiz var.'' diye konuştu.

''Rixos’un felsefesinde hoş anı yaratmak var''

Geride kalan 20 yılda misafirlerle istikrarlı bir duygusal bağ kurmayı başardıklarını söyleyen Fettah Tamince, ''Rixos'un felsefesinde, misafirlerde hoş anılar yaratmak var. Bu şekilde tekrar misafirimiz oluyorlar. Anahtar segmentlerimiz çocuklu aileler, eğlence, spor ve yemek severler.'' dedi.

''Yılda bir milyon misafir ağırlıyoruz''

Şu anda Rixos Otellerinin yılda bir milyon yolcu ağırladığını kaydeden Tamince, ''Bu misafirler Rixos markasını ve Rixos'un otellerini seviyorlar. Misafirlerimizin bir çoğu, 20'nci veya 30'uncu defa grup bünyesindeki otellere tatile geliyor. Bu, konaklama sektöründe faaliyet gösteren her makanın gurur duyacağı bir sonuç.'' ifadelerini kullandı.

''Her şey dahili en iyi uygulayan markalardan biriyiz''

Grup otellerinin en yüksek doluluğa Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde ulaştıklarını ifade eden Tamince, ''Türkiye'deki otellerimiz yüzde 100 doluluğa yaklaştı. Bu durum, müşterinin tekrar tekrar bizim otelimize tatile gelmesini sağlayan felsefememizle ve üst segment turisti hedeflememizle ilgili. Rixos Hotels, he şey dahil kategorisinde en iyi markalardan biri.'' ifadelerini kullandı.

''Bir milyon misafirin yüzde 30’u Rus''

Rixos'un ağıladığı 1 milyon misafirin yüzde 30'un Rus olduğunu kaydeden Fettah Tamince, Rus turistlerin en çok Antalya, Bodrum ve Göcek'teki otelleri tercih ettiğini, ayrıca Dubai, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah'daki otellere de yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.



Bu Haber 16.12.2019 - 14:06:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.