Erdoğan: Kısıtlama yok, KÇÖ uzatılmayacak!

Erdoğan: Kısıtlama yok, KÇÖ uzatılmayacak!
Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, artan vaka sayılarına rağmen yeni kısıtlamaya gidilmeyeceğini açıkladı.

Türkiye'nin merakla beklediği kabine toplantısında yola mevcut durumda devam edilmesi kararı çıktı.

KÇÖ uzatılmayacak

Toplantı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KÇÖ'nün mart ayı itibariyle sonlanacağını açıkladı. Bilindiği üzere turizm sektörü, kısa çalıma ödeneğinin bir süre daha devam etmesi gerektiği yönünde açıklamalar yapmış, aksi halde yüz binlerce insanın işini kaybedeceğini uyarısında bulunmuştu.

Yeni kısıtlama yok

Türkiye'nin merakla beklediği bir diğer konu ise, artan vaka sayıları sonrası yeniden kısıtlama getirilip getirilmeyeceği ile ilgiliydi.

Vaka artışlarının hastaneye yatış, yoğun bakım ve entübe sayılarına sınırlı şekilde yansıdığını ifade eden Erdoğan, aşılama yaygınlaştıkça salgınla mücadelenin etkin hale geldiğini, denetimlerin daha sıkı yapılarak sürecin yakından takip edileceğini kaydetti. Erdoğan, ''Tüm bu verileri göz önüne alarak bugünkü toplantımızda şehirlerimizdeki mevcut uygulamayı bir süre daha sürdürme ve gelişmeleri yakın takip etme kararı aldık.'' ifadelerini kullandı.



Bu Haber 15.03.2021 - 21:41:35 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.