Erdoğan: Eskiden 4 mevsim turizm yoktu, artık var!
Dördüncü Ticaret Müşavirleri Kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, turizmle ilgili de açıklamalar yaptı.

Dördüncü Ticaret Müşavşirleri Kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim atmosferine rağmen en yüksek ilk çeyrek ihracatına imza atıldığını kaydetti. Turizmin artık Türkiye için bacasız sanayi durumuna geldiğini söyleyen Erdoğan, ‘’ Bir taraftan da işsizliği de aşağı çekecek. 50 milyon turist rakamına ulaşacağımıza inanıyorum. Kültür, kongre, kat turizmi gibi alanlara yöneliyoruz. 4 mevsim turizme açık bir hale geldik. Daha önceden yoktu artık var. 4 mevsim turist akışı devam ediyor. Senenin ortasında Batı'nın futbol takımlara kampa geliyor. Böylece ülkemizi yılın 365 gününde turist çeken bir ülke konumuna getireceğiz.’’ dedi.
İlgili Haberler

Trabzon turizmde rekor kırıyor: 9 ayda 1,4 milyon ziyaretçi
Karadeniz’in en önemli destinasyonlarından olan Trabzon’u 2026’nın ilk 9 aylık zaman diliminde 1 milyon 402 bin 155 kişi ziyaret etti.

Financial Times üzerinden Antalya Havalimanı'nın işletmecisi TAV’a ceza tehdidi
Financial Times, Rus havayolu şirketlerine uygulanan ambargoya rağmen Ural Airlines'ın TAV tarafından işletilen Antalya Havalimanı'na uçtuğunu belirterek TAV'ı hedef aldı.

Turizmin kalbi Antalya'da atmaya hazır! ATF Türkiye basın toplantısı gerçekleşti
Türkiye'nin ve Akdeniz bölgesinin en verimli turizm buluşması ATF Türkiye, 26-27-28 Ekim 2026 tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde toplanacak. Fuar öncesi bir basın toplantısı düzenlenirken, toplantıda ATF26 Türkiye'nin rakamları, yenilikleri ve programına ilişkin detaylar kamuoyu ile paylaşıldı.



%20(2).gif)

