Enflasyonla mücadeleye Jolly Tur da katıldı

Enflasyonla mücadeleye Jolly Tur da katıldı
Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında, Jolly Tur ülkemizde son zamanlarda artan döviz kuru ve fiyatlar ile mücadele için ekstra indirim kampanyası başlattı.


Turizm şirketlerinden Jolly Tur, Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek olmak adına kendisini tercih eden tatil severler için ekstra %10 indirim kampanyasını hayata geçirdi. Jolly, yaptığı bu kampanyayla tatil severlerin ekonomiden etkilenmemesi adına Enflasyonla Topyekûn Kampanyası’na bir kez daha destek verdiğini belirtti.

Enflasyonla topyekûn mücadele kapsamında 20 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayan %10 ekstra indirim kampanyası 27 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek olup misafirler diledikleri pek çok otelde bu indirimden faydalanabiliyor olacak. Jolly’nin sunduğu bu kampanyanın geçerli olduğu otellerden birkaçı; şehirden biraz olsun uzaklaşıp doğada vakit geçirmek isteyenler içinAbant Palace Hotel, NG Sapanca Hotel, RichmondNuaSapanca, deniz kenarında tatil yapmak ve aynı zamanda kendini tazelemek isteyenler Adrina Termal Health&Spa Hotel, Hilton Dalaman SarıgermeResort&Spa, CalistaLuxuryResort, şifalı sularla yenilenmek isteyenler ise Korel Thermal Hotel, NG Afyon.


Bu Haber 23.10.2018 - 11:57:39 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.