Depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, Titanic Luxury Collection Bodrum’da

Depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, Titanic Luxury Collection Bodrum’da

Yedi üyesini depremde kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, Titanic Luxury Collection Bodrum’da sahne alacak


Titanic Luxury Collection Bodrum zengin bayram programı ile yaza keyifli bir merhaba demeye davet ediyor. Candan Erçetin, İskender Paydaş ve Antakya Medeniyetler Korosu konserleri ile bayrama damgasını vuruyor.

7 üyesini depremde kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu umut olmak ve o kadim şehri tekrar ayağa kaldırmak için konserlerine devam ediyor.

Ege’nin turkuaz sularını kesintisiz bir manzarayla karşılayan, Bodrum’un mistik havasına hâkim odaları ve konforu ile misafirlerine eşsiz bir tatil vaat eden Titanic Luxury Collection Bodrum’da bayram boyunca müzik ve dans showlar tatilinize eşlik ediyor.

Eğlenceli bayram programının yanı sıra dünyaca ünlenmiş a’la carte restoranlarını ödüllü uzman şeflerin yönettiği Titanic Luxury Collection Bodrum’da her damak tadına hitap eden iddialı lezzetler de sizleri bekliyor. Türk mutfağını Avrupa’ya tanıtan Hasır, Uzakdoğu’nun en egzotik lezzetlerini sunan Nori, ünü Avrupa’ya yayılan steakhouse markası Beef Grill Club,  Ege ve Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerinde seçmelerin yer aldığı modern taverna konseptli Yamas Restoran ile gastronomi şölenine hazır olun.

Çocuklarınızla geçireceğiniz güvenli bir bayram tatili için oyun ve atölyeler ile zenginleşen bu yaz için tamamen yeniden inşa edilen Kikoa Kids Club’da ise minik misafirleri yeni bir heyecan, yeni maceralar ve yeni keşifler bekliyor. Çocuklara özel restoran bölümünde farklı, eğlenceli ve bir o kadar da lezzetli menülerle en değerli misafirler tabaklarını renklendirip, öğünlerini birer vitamin deposuna dönüştürebilecekler.

Heyecan verici yenilikleri ve ayrıcalıklı hizmetleriyle Titanic Luxury  Collection Bodrum’un bayrama özel programı tatilinize ayrı bir renk katacak. Kendiniz için iyi bir şey yapın, hak ettiğiniz lüks tatili Titanic Luxury Collection Bodrum’da yaşayın. 



Bu Haber 08.04.2023 - 15:07:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.