Deniz Uğur 2021 sezonunu belirleyecek iki etkeni açıkladı

Deniz Uğur 2021 sezonunu belirleyecek iki etkeni açıkladı
Türkiye spesiyalisti Bentour, 2021 turizm sezonununu belirleyecek tem unsurların ‘güvenlik’ ve ‘esneklik’ olacağını açıkladı.

Bentour, 2021 sezonunu belirleyecek iki temel unsurun ‘güvenlik’ ve ‘esnek’ rezervasyon seçenekleri olduğunu belirtti. Bu nedenle şirket 2020 Ekim ayında iptal şartlarını kolaylaştıran “Flex-Sorglos” tarifesini hayata geçirmişti.

Cüzi bir ek ödemeye tabi olan bu tarife ile rezervasyon yapan müşteriler, uçuş tarihinden 14 gün öncesine kadar tatil paketini ücretsiz iptal edebiliyorlar. Yeni alınan bir kampanya kararı ile, 15 Ocak itibari ile 15 şubat tarihine kadar yapılan rezervasyonlarda, bu tarife müşterilere hediye edilecek.

Bentour CEO su Deniz Uğur, “Özellikle Corona döneminin getirdiği sürekli değişen gündeme reaksiyon gösterebilme adına müşterilerimiz piyasadan daha çok esneklik talep ediyor. Biz bu esnekliği aylardır müşterililerimize bu tarife ile sağlıyoruz” dedi.

15 Şubat tarihine kadar yapılan rezervasyonlardaki kampanyada ücretsiz sunulan bu tarife ile önemli bir adım daha attıklarını ifade eden Uğur, ayrıca kampanya döneminde müşterilere 350 euroya kadar tasarruf yapma imkanı sunduklarını ifade etti.

Bentour Reisen in FlexSorglos tarifesi tüm paket rezervasyonlarda (dinamik olmayan Uçak, Transfer ve Otel den oluşan) geçerli olacak.



Bu Haber 15.01.2021 - 09:51:06 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.