Deniz GYO, 409 milyon TL’lik otel yatırımı için görüşmelere başladı
Deniz GYO, Muğla’daki otel projesinin inşaatı ve işletilmesi için görüşmelere başladığını açıkladı.

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi (Deniz GYO), Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yaptığı açıklamada “Muğla ili Ortaca ilçesi Fevziye Mahallesi 136 ada 2 ve 3 parsel'de konumlu üst hakkı taşınmaz üzerinde, otel inşaatı yapımı ve işletilmesine ilişkin görüşmelere başlanmıştır” denildi.
Deniz GYO'nun başvurusu üzerine toplamda 113 bin 850 metrekarelik arazi üzerine yapılması planlanan otel projesi için 2023 yılının Aralık ayında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü tarafından ÇED süreci başlatılmıştı.
ÇED süreci için Muğla Valiliğine sunulan dosyada proje bedeli 408 milyon 650 bin TL olarak belirlenen otel projesinde 234 oda yer alması planlanıyor.
İlgili Haberler

ANEX’in sahibi Neşet Koçkar’dan Letonya hamlesi! Yüzde 82’sini satın aldı
ANEX’in sahibi Neşet Koçkar, Litvanya merkezli tur operatörü Novaturas’taki payını yeni yatırımlarıyla yüzde 82,73 seviyesine çıkardı.

Manisa’da korkunç kaza! Tur otobüsü ile çekici çarpıştı
Manisa’da bir tur otobüsü ile çekici kaza yaptı. Kaza nedeniyle çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

İstanbul’da da hissedilen deprem! AFAD açıklama yaptı mı?
İstanbul’da da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünün Yalova/Marmara Denizi olduğunu açıkladı.



%20(2).gif)

