Dedeman’ın Kars’taki ikinci oteli “Qrısta Managed By Dedeman” açıldı

Dedeman’ın Kars’taki ikinci oteli “Qrısta Managed By Dedeman” açıldı

Dedeman Hotels & Resorts International’ın, Sarıkamış’tan sonra Kars’taki ikinci oteli ‘Qrista Managed by Dedeman’ kapılarını açtı.


Dedeman Hotels & Resorts International ile ABC KAR Turizm iş ortaklığıyla misafirlerini ağırlayacak olan Qrista Managed by Dedeman, zincirin hizmete açılan 26’ncı oteli oldu.

Dedeman’ın dokuz markasından biri olan “Managed by Dedeman”ın ikinci oteli Qrista Managed by Dedeman, gerçekleştirilen açılış töreni ile misafirlerini ağırlamaya başladı.

Açılış törenine; Kars Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Taşkın başta olmak üzere Kars il ve ilçe protokolü, Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dedeman ve Dedeman Grubu üst düzey yöneticileri, ABC KAR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Vergül, Başkan Vekilleri Ali Şayir ve Cemil Akbaba katıldı.

Balkonlu seçenekleri de olan 26 adet odanın yanı sıra otelde restoran, lobi barı, Türk hamamı, buhar odası ve sauna alanları yer alıyor.

Açılış töreninde konuşan ABC KAR Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Vergül, “Dedeman’ın tecrübeleriyle Karsımızı ziyaret edecek misafirlerimize unutamayacakları güzellikte bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz. Bu süre zarfında yol gösteren ve güven veren Dedeman Grubu ile olmak bizler için büyük bir avantaj” dedi.

“Qrista adı eşsiz misafirlik anlayışımızı temsil ediyor”

ABC KAR Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Şayir yaptığı konuşmada hayallerindeki projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Otelimizin adı olan Qrista; dünyada sadece Alpler’de ve Kars’ta yağan kristal karı, güzelliği ve eşsiz misafirperverlik anlayışımızı temsil etmektedir. 100 yıllık bir şehirde markalı bir otel olmadığını söyleyip Dedeman ailesi ile görüştüğümüzde, kendileri ellerini omuzumuza koydular ve bizi desteklediler” şeklinde konuştu.

“2023 yılı sonuna kadar hizmet verdiğimiz otel sayısını 29’a çıkarmayı hedefliyoruz”

Törende konuşan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dedeman, “Bu açılışla birlikte hizmet verdiğimiz otellerin sayısını 26’ya çıkarmış olduk. Hedefimiz, 2023 yılı sonuna kadar bu sayıyı 29’a yükseltmek. Dedeman olarak, kurulduğumuz günden bugüne, gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve işlettiğimiz oteller ile ülkemiz için ekonomik değer ve istihdam yaratmayı misyon edindik. Bugün de bu misyonumuzu Qrista Managed By Dedeman ile Kars ilimize bir kez daha taşıyacak olmanın heyecanını ve memnuniyetini yaşıyoruz” dedi.



Bu Haber 16.09.2023 - 16:58:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.