Costa İstanbul çıkışlı 3 rota ile Türkiye'ye dönüyor

Costa İstanbul çıkışlı 3 rota ile Türkiye'ye dönüyor
İtalya merkezli kruvaziyer şirketi Costa Crociere (Costa Cruises), 2022 yılından itibaren İstanbul çıkışlı seferlerine başlıyor.

TurizmGüncel - Dış Haberler

İtalya merkezli kruvaziyer şirketi Costa Crociere, pandemi nedeniyle programında ve filosunda değişikliğe gidiyor. Şirketin Costa Venezia isimli gemisi, önümüzdeki yıldan itibaren Asya'dan Akdeniz'e geliyor. Şirket, mayıs-kasım 2022 döneminde İstanbul çıkışlı 3 turla yolcularına hizmet verecek.

Rotalardan biri bir gece İstanbul gecelemeli bir hafta İzmir-Bodrum-Mykonos ve Pire, ikincisi İstanbul-Kuşadası-Rodos-Kandiye ve üçüncüsü de üçüncüsü ise bir gece İstanbul gecelemeli 12 günlük Bodrum, Limasol, Hayfa (1 gece geceleme), İskenderiye ve Kuşadası hattı.

Roma anfitiyatrosunda konser, Efes, Kapadokya ve Pamukkale gezileri... kruvaziyer turlarındaki etkinliklerden bazıları. Costa Venezia'nın İstanbul çıkışlı turları ekim ayının ilk yarısından itibaren rezerve edilebilecek.

Costa'nın yeni teslim alacağı gemisi Costa Toscana ise 5 Mart 2022'den itibaren Akdeniz'de seferlerine başlayacak. Bu geminin rotası ise Savona, Marsilya, Barselona, Valencia, Palermo ve Civitavecchia olacak.



Bu Haber 21.09.2021 - 14:24:25 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Fahrettin ÇİÇEK 21.09.2021 - 08:21

    Yerli ve milli kruvaziyer filolarımızı da bu markaların yanına eklemeliyiz. TURKISH CRUISE LINES’ı kuracak müteşebbislerimizi bekliyoruz… Gerçek bir turizm ülkesine yakışan da budur.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.