Corendon Airlines’ ‘Super Friday’ kampanyasını başlattı

Corendon Airlines’ ‘Super Friday’ kampanyasını başlattı

Corendon Airlines Yaz 2023 sezonundaki tüm uçuşlarında geçerli yüzde 20 indirim kampanyası ile tatile daha avantajlı fiyatlarla uçuruyor.


Corendon Airlines, ‘Super Friday’ kampanyasını başlattı. Havayolu 1 Nisan – 31 Ekim 2023 tarihleri arasındaki tüm uçuşlarında yolculara net bilet fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Corendon Airlines ile uçuşunu şimdiden planlayanlar, yaz aylarında Birleşik Krallık, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, İsviçre ve Polonya’dan Avrupa’nın popüler tatil destinasyonlarına avantajlı fiyatlarla uçabilecek. Kampanya kapsamında Türkiye çıkışlı uçuşlarında da yüzde 20 indirim sunan Corendon Airlines, yaz ayları boyunca Türkiye’den de Avrupa’ya direkt uçuşlar düzenleyecek.

28 Kasım’a kadar sadece wwwCorendonairlinesCom web sitesi üzerinden yapılacak rezervasyonlarda geçerli olan yüzde 20 indirim kampanyası 1 Nisan – 31 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek uçuşları kapsıyor. ‘Super Friday’ kampanyası kapsamında, net bilet fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak olup, tek yön veya gidiş-dönüş olarak satın alınan tüm uçuşlar için, ilgili tarihler arasındaki tüm uçuş ve ücret tiplerinde geçerlidir.

Kampanya kapsamında rezervasyon yapan yolcular, aynı rezervasyon esnasında gidiş ve dönüş biletlerini birlikte almaları durumunda ekstra yüzde 10’a varan indirimden de yararlanabilecek.



Bu Haber 23.11.2022 - 13:00:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.