Corendon Airlines Peakwork ile iş birliğini artırıyor

Corendon Airlines Peakwork ile iş birliğini artırıyor

Corendon Airlines, uluslararası tur operatörlerinin ve OTA’ların kullandığı tur paketleri için bir dağıtım sistemi sunan Peakwork ile 2017’den beri sürdürdüğü iş birliğini genişletiyor.


Geçtiğimiz yıllarda dijital altyapısını geliştirmeye, online satışlarını artırmaya odaklanan Corendon Airlines, dijital platformlarla entegrasyon iyileştirmeleri ile bu kanallardaki performans arttırma çözümlerini geliştirmeye devam ediyor. Havayolu, alternatif teknoloji altyapı ortaklıkları sayesinde uluslararası tur operatörleri, metasearch kanalları ve OTA’lar ile iş birliklerinin kapsamını genişletiyor.

Peakwork’ten Corendon Airlines’a ziyaret

Yıl sonu değerlendirme toplantısı gündeminde 2022 yılına dair şirket performansının yanı sıra önümüzdeki sene yapılacak projeleri görüşülmek üzere Peakwork Uçuş Satın Alım Direktörü Christian Andersen ve Uçuş Proje Müdürü Tobias Loos, Corendon Airlines yöneticileri ile havayolunun Antalya’da bulunan genel merkezinde bir araya geldi.

Dinamik tur paketlerinde gelişmiş dağıtım teknolojilerini sağlayan Peakwork ile 2017’den beri sürdürdüğü iş birliği kapsamında Corendon Airlines’in dinamik paket içerisindeki bilet satışlarının büyük bir kısmı Peakwork dağıtım altyapısı üzerinden sağlanıyor.



Bu Haber 05.12.2022 - 14:20:47 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.