Celestyal Cruises’ın yeni kruvaziyeri Journey Eylül’de yola çıkacak

Celestyal Cruises’ın yeni kruvaziyeri Journey Eylül’de yola çıkacak

Celestyal Cruises, filosunun yeni kruvaziyer gemisi Journey’i Eylül ayında denize indirmeye hazırlanıyor


Celestyal Cruises, kapsamlı yenileme ve teknik bakım çalışmasının ardından yeni gemisi Celestyal Journey'i denize indirmeye hazırlanıyor.

Jouerney; Atina, Selanik, Kuşadası, Kandiye (Girit), Santorini'yi ziyaret eden 7 gecelik “Pastoral Ege” seyahat programında Celestyal Crystal programını devralarak 2 Eylül 2023'te Atina’dan yola çıkacak.

Celestyal Journey'deki 630 Dream Süit ve Cosmos kabinlerin yanı sıra her biri balkonlu olan 120 Junior Dream Suite ve 28 Grand Dream Suite’e sahip.

Celestyal'in CEO'su Chris Theophilides yeni gemiyle ilgili şunları kaydetti:

"Celestyal, sürükleyici bir destinasyon gezisi için ilk tercihtir. Celestyal’in yeni gemisi Journey, hem gemide hem de ziyaret edilen her destinasyonda sunulam kültürel deneyimle bu ruhu genişletecektir. Samimi orta boy gemileriyle Celestyal, bölgesel destinasyon bilgisini ve Yunan konukseverliğini paylaşmaya devam ederek Yunanistan ve Doğu Akdeniz'in sunduğu güzelliklerin keşfedilmesinde öncü rol üstleniyor.

Celestyal Journey'de yelken deneyimimiz hakkında daha fazla ayrıntıyı paylaşabildiğimiz için çok heyecanlıyız. Mevcut kaliteli ürünümüzü yükseltmek ve yeni gemimizin konukları için yeni bir deneyim sunmak için sektör araştırmalarının yanı sıra misafirlerimizden gelen geri bildirimleri kullandık. Çatı katı süiti, Akdeniz mutfağı seçenekleri, Şefin Sofrası, sağlıklı yaşam güvertesi ve genişletilmiş kültürel maceralar gibi özel olarak seçilmiş unsurları tanıtarak, misafirlerimizin macera duygusuna dokunmayı ve onlara unutulmaz anlar yaşatmayı umuyoruz. Kişisel gelişim ve iyileştirilmiş yaşam kalitesi arayışlarını Journey ile karşılıyacağız."



Bu Haber 07.07.2023 - 14:16:45 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.