Bentour Reisen ödüllü EM tahmin oyununu başlattı

Bentour Reisen ödüllü EM tahmin oyununu başlattı

Bentour Reisen yıldönümüne özel ödüllü Avrupa Futbol Şampiyonası tahmin oyunu başlattı


Almanya, İsviçre ve Avusturya’da Türkiye uzmanı olarak faaliyet gösteren Bentour Reisen, yıldönümü nedeniyle bir Avrupa Futbol Şampiyonu (Europameisterschaft-EM) tahmin yarışması düzenliyor. Katılımcılar, tatil ve seyahat kuponları kazanma şansına sahip oluyor. Katılım çok basit: İlgilenenler bentour.cupkick.de adresinden kayıt olup, yaklaşan Avrupa Şampiyonası için tahminlerini yapıyor.

Yarışmanın birincilik ödülü, 15 Eylül – 15 Kasım tarihleri arasında Türkiye'deki Voyage Hotel Belek veya Sorgun'da iki kişilik bir hafta konaklama olacak. İkincilik ödülü 1 Ekim 2024 ile 31 Ekim 2024 tarihleri arasında Cornelia De Luxe Hotel'de iki kişilik bir hafta konaklamadır olurken  üçüncülük ödülü 500 euro değerinde seyahat çeki olacak. Çek, Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Yunanistan ve Mısır gibi destinasyonları da içeren Bentour Reisen'in portföyündeki herhangi bir seyahat için kullanılabilecek.

Dördüncü ve beşinci kazananlar ise her biri 250 euro değerinde bir seyahat çeki, altıncı ve onuncu arasında yer alan katılımcılar ise 100 euro değerinde bir çek kazanacak.



Bu Haber 12.06.2024 - 17:08:09 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.