Belediye başkanına silahlı saldırıda otelciye tutuklama

Belediye başkanına silahlı saldırıda otelciye tutuklama

Burdur’un Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ile eşi Fatma Şenel’in yaralandığı silahlı salırıyla ilgili yakalanan zanlılardan 3’ü tutuklandı. Tutuklananlardan birinin otel sahibi olduğu öğrenildi.


Salda Gölü’nde yapılaşmaya karşı çaba gösteren Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ile eşi Fatma Şenel’e yapılan silahlı saldırıyla ilgili yeni gelişme. Saldırıya ilişkin olarak yürütülen soruşturmada, gözaltına alınan 12 kişiden 3’ü tutuklandı. Tutuklananlardan birinin, otel işletmecisi Evren E. olduğu belirtildi. Saldırının azmettiricisi olduğu öne sürülen Evren E. ile birlikte, Şenol G. ve Deniz B. isimli şahıslar da tutuklanarak Burdur Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Burdur Valiliği’nden yapılan açıklamda şu ifadelere yer verildi:

Burdur'un Yeşilova ilçesinde Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ile eşi Fatma Şenel'in yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin yakalanan zanlılardan 3'ü tutuklandı. Valilikten yapılan açıklamada, 13 şüphelinin gözaltına alındığı, adreslerde yapılan aramada, çok sayıda dijital materyal, 2 tabanca, 4 uzun namlulu silah, çok sayıda mermi ve fişek ele geçirildiği bildirildi.

Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel, 20 Nisan saat 04.30'da evlerinde silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarından vurulan çift, Yeşilova Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 8 kurşun isabet eden Mümtaz Şenel, sol ayak kaval kemiğinden ameliyat edildi. 3 günlük tedavi sonunda da 2 kurşun isabet eden eşi ile birlikte taburcu oldu. Kurşunlardan 6'sının vücuttan çıktığı, 2'sinin ise sol bacakta kaldığı ancak riskli bölgede oldukları için alınamadığı öğrenilen Başkan Mümtaz Şenel'e yaklaşık 1 ay fizik tedavi uygulanacak.



Bu Haber 25.04.2020 - 18:09:50 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Can Salmanoğlu 27.04.2020 - 11:33

    İşte sistem bu. Sistemin nasıl işlediğini görünüz. Zamanında bütün arpalar böyle paylaşıldı. Güçlü olan, parası olan aldı. Hala demek ki aynı kafa var. Umarım bu adamlar cezaevinde çürür ve ders olur

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.