Aykan Akgün Belek Beach’ten ayrıldı, işte yeni adresi 

Aykan Akgün Belek Beach’ten ayrıldı, işte yeni adresi 
Belek Beach’in başarılı satış ve pazarlama müdürü Aykan akgün görevinden ayrıldı.

Aykan Akgün 14 yıldır çalıştığı Belek Beach Resort Hotele veda etti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akgün “Belek Beach Resort Hotel'deki 14 yıllık görevimden yarın itibariyle severek, sevilerek, gururla, hüzünle ayrılıyorum. Hepsi birbirinden degerli işverenlerim sayın Yusuf-Yakup-Bilal Aydın ailesine, sağ ve sol kollarım/kıymetlilerim Nergiz hanım, Haydar beye, isimlerini ayrı ayrı yazamayacağım ama tek tek yüreğime kazıdığım çalışma arkadaşlarıma, her daim desteklerini esirgemeyen partnerlerime, paydaşlarıma sonsuz teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

İki otelde 1000’den fazla oda

Aykan Akgün’ün bundan sonraki adresi ise Siam Elegance Hotels & SPA ve şirketin Belek’te yapımına devam ettiği yeni tesis oldu. Yatırımı Ayhan ve Halit Mavisu tarafından yapılan ikinci tesisin 500’den fazla odaya sahip olacağı ve 30 Mayıs’ta açılacağı öğrenildi. Akgün, toplam oda sayısı 1000’in üzerinde olan iki tesisin satış ve pazarlama direktörü olarak görev yapacak.

Belek Beach’e yeni pazarlama müdürü Sezer Şener oldu

Belek Beach’de Aykan Akgün’den boşalan satış ve pazarlama müdürlüğü görevini ise geçtiğimiz ay Sherwood Hotels’deki satış ve pazarlama müdürlüğü görevinden ayrılan Sezer Şener üstlenecek.


Bu Haber 14.11.2023 - 20:41:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.