AtlasGlobal’le ilgili sürpriz gelişmeler

AtlasGlobal’le ilgili sürpriz gelişmeler

Finansal kriz yaşadığı haberleriyle gündeme olan AtlasGlobal ile ilgili düğüm çözülüyor, işte o planlama...


TurizmGüncel

AtlasGlobal’in patronu Murat Ersoy’un yaptığı yoğun görüşmelerle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Anex ve Pegas'la stratejik partnerlik

TurizmGüncel’in sektör kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Anex Tour ve Pegas Touristik AtlasGlobal’in stratejik ortağı olacak. Konuyla ilgili olarak üç şirketin anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi.

Plana göre AtlasGlobal’in stratejik partneri olacak olan Anex ve Pegas’ın, şirkete finansal destek sağlayacağı, bir süre sonra ise birkaç alternatiften biri üzerinde yola devam edileceği belirtildi.

Anex'in Intourist, Öger ve Bucher operasyonlarını AtlasGlobal yapacak

Buna göre, Rusya’da Intourist’i; Almanya’da ise Öger Tours ve Bucher Reisen’i satın alması beklenen Anex Tour’un bu operasyonlarını AtlasGlobal yapacak. Aralık ayından sonra ise ortaklık, satın alma veya stratejik partnerliğe devam etme seçeneklerinden biriyle yola devam edilecek.

Kazakistan ve Özbekistan'da stratejik partnerler

Görüşmelerde varılan prensip anlaşmasına göre, AtlasGlobal için Rusya’da da bir hava yolu şirketi kurulması seçeneği masada. Halihazırda Anex ve Pagas’ın AtlasGlobal’le Kazakistan ve Özbekistan pazarlarında ciddi bir stratejik partnerliği bulunuyor. AtlasGlobal, bu iki ülkede Anex ve Pagas’ın uçuşlarında tek yetkili şirket olma özelliği taşıyor.

Öte taraftan AtlasGlobal’in maaş ödemelerini yaptığı ve operasyonlarının sorunsuz şekilde devam ettiği öğrenildi.



Bu Haber 13.11.2019 - 12:11:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Yalaka Olmayan 26.11.2019 - 09:28

    Güncelleme. (26.11.2019)Kokpit ve kabin ekibi Ekim maaşlarımız sadece 2000tl olarak yatırıldı. Ekim maaşı(primleri söylemiyorum bile) tam ödenmedi, bekliyoruz. Parayı tam ve vaktinde alanlar şirketin arkasına geçmişler, ödeyecekleri kira ve kart borçları olmaması güzel ancak durum herkes için öyle değil, kendimiz ve aileminizin hayrı dışında kimsenin hayrı için çalışmıyoruz. Yorumlardaki kahraman arkadaşların 3-4ay yol-yemek-maaş ücretsiz çalıştığını görmek isteriz.

  • Aden 15.11.2019 - 09:58

    Uzun yıllar Atlas çalaşanı olarak şirketimizin sonuna kadar arkasındayız.Şimdiye kadar maaşlarımızı hep zamanında aldık.Herşey güzel olacak.

  • MAVİ ATLAS - COST CONTROL 14.11.2019 - 10:58

    Kurucu Gen. Müdürümüz Sayın ERSİN PETER DİRİM yeniden Genel müdür olsun...

  • Yalaka Olmayan 14.11.2019 - 05:58

    Kokpit ve kabin ekibi daha maaşlarını almadı. Yanlış bilgi vermeyin lütfen. Teknik ekibin tamamı istifa etme tehdidiyle maaşlarını aldı, ofis ve yer hizmetleri maaşlarını aldı, ancak dediğim gibi kokpit ve kabin ekinin maaşları daha ödenmedi. (14.11.2019) Yorumlardaki arkadaşlar muhtemelen ofisten

  • Atlas Çalışanı 13.11.2019 - 05:58

    Şirketimizin sonuna kadar arkasındayız. Bu gece uçuşuma gidicem ve en güleryüzümle yine karşılıcam yolcularımızı. Hiç maaşımızı da alamasak biz yine şirketimizin yanındayız, ekmek yediğimiz kabı pisletmeyiz. Sayın Murat Ersoyu bu durum yıkmaz , bizler onun arkasında ve destekçisiyiz . Şirket içinde kraldan fazla kralcılar esas bizi yoran bizi ezen , Murat Ersoy her daim yanımızda.Maaşımızı da fazlasıyla alırız hiç şüphemiz yok .

  • A girl 13.11.2019 - 03:31

    Şirketimiz bu günlere kolay gelmedi. Eminiz finansal sorunlar çözülecektir. Yanındayız Atlasglobal.

  • MGencer 13.11.2019 - 03:29

    Murat Ersoy'un Atlas Global'den başka mal vatlıkları da var. Mevzu bahis 50-60 milyon dolar bir ihtiyaç onu göçertmez. Şunu söylemek istiyorum biz turizmciler hep güçlüyken birilerini över, hafif bir sallantıda yere düşmesi için bolca tekmeleriz.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.