Turizm Güncel
DOLAR49.2160+0.0008+%0.00EURO55.2105+0.1567+%0.28STERLİN65.2430+0.1842+%0.28ALTIN6.638,82+0.0000+%0.00DOLAR49.2160+0.0008+%0.00EURO55.2105+0.1567+%0.28STERLİN65.2430+0.1842+%0.28ALTIN6.638,82+0.0000+%0.00
|6 okunma

Antalya ile Moskova arasında yeni işbirliği

Moskova Uluslararası Ulaşım Zirvesi'ne konuşmacı olarak katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Moskova ile ulaşım, turizm ve dijitalleşme alanlarını içeren işbirliği protokolünü imzaladı.

Antalya ile Moskova arasında yeni işbirliği

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 140'tan fazla uluslararası devlet ve hükümet yöneticisinin yanı sıra belediye başkanları, ulaştırma ve dijital gelişim bakanları, tur operatörlerinin CEO'ları, tanınmış uluslararası ulaştırma uzmanları ve akademik topluluğu, teknoloji tabanlı şirketleri bir araya getiren Moskova Uluslararası Ulaşım Zirvesi'ne konuşmacı olarak katıldı.

Muhittin Böcek aynı zamanda Moskova Ulaştırma ve Altyapı Strateji Geliştirme Başkanı Maksim Liksutov ile ulaşım, turizm ve dijitalleşme alanlarını içeren işbirliği protokolünü de imzaladı.

Moskova Ulaştırma ve Yol Altyapısı Geliştirme Departmanı ile Moskova Dış Ekonomik ve Uluslararası İlişkiler Departmanı'nın ortaklaşa düzenlediği ve 25 Ağustos’a kadar devam edecek zirvede ulaşım, turizm ve dijitalleşme konularında deneyim alışverişinde bulunulacak.

Modern megakentlerin sorunları ve çözümlerinin tartışılacağı uluslararası uzman platformu oluşturmayı amaçlayan zirve, şehirler arasındaki bağları güçlendirmek ve gelecekteki işbirliğinin yönünü belirlemeyi hedefliyor.

Böcek, zirve ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Dünya ülkeleri ile Antalya’da hangi projeleri uygulayabileceğimizi paylaşma ve daha iyi nasıl geliştirebileceğimiz konularında iş birliğimizi geliştirme fırsatı bulduk” dedi.

 

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz moderasyon onayından sonra yayınlanacaktır.

Yorum göndererek KVKK Aydınlatma Metni uyarınca kişisel verilerinizin işlenmesini kabul etmiş olursunuz.