Anex Tour’un kruvaziyer gemisi Blue Sapphire seferlere başladı

Anex Tour’un kruvaziyer gemisi Blue Sapphire seferlere başladı
Anex Turizm Groubunun iştiraklerinden Selectum Blu Cruises tarafından işletilen Blue Sapphire 28 Ağustos’ta ilk seferine başladı.

Anex Tour’un kruvaziyer gemisi Blue Sapphire operasyonlarına başladı. Gemi kasım sonuna kadar Antalya kalkışlı, Antalya – İskenderiye (Mısır) – Kuşadaşı – Marmaris – Antalya olarak Doğu Akdeniz rotası ile seferlerine devam edecek.

2 Eylül Perşembe itibarı ile, Ege Port Kuşadası’na yanaşan gem, yerel otoriteler tarafından kutlamalarla karşılandı. Tüm limanlarda olduğu gibi, karşılıklı olarak hatıra plaketleri verildi, misafirlere hediyeler ve çiçekler takdim edildi.

6 farklı konaklama seçeneği

Üst segment otel konforu ile hizmet veren gemi, 382 kabinde 800'ün üzerinde yolcu kapasitesine sahip. 11 katlı, 200 metre uzunluğunda, yaklaşık 28 metre genişliğinde ve 37 bin gt ağırlığında olan Blue Sapphire, Outside, Outside Balcony, Junior Suite, Suite, Grand Suite ve Royal Suite olmak üzere 6 farklı konaklama seçeneği ile misafirlerini ağırlıyor.

Blue Sapphire, içinde bulunan restoranlar, SPA merkezi, fitness center, mağazalar, açık ve kapalı havuzlar, oyun salonu ve farklı etkinlik ve aktiviteleri ile misafirlerin keyifli vakit geçirmeleri için hazırlandı.

“Let’s discover” (Keşfetmeye hazır olun) mottosu ile misafirlerine, bavul açıp kapatmadan keşfetme deneyimi sunan Selectum Blue Cruises, aynı zamanda onlara denizlerde de Selectum Hotels & Resort’un servis kalitesini vadediyor.

Sabah, öğle ve akşam yemeklerinin açık büfe olarak servis edilen ana restoran ile İtalyan ve Uzakdoğu mutfaklarının servis edildiği A La Carte restoranların tüm menüleri Selectum Hotels & Resorts’un deneyimli mutfak ekibi tarafından hazırlanıyor.

Ayrıca, misafirlerin rekabetçi fiyatlar ve bol ürün çeşitliliği ile alışveriş yapabilecekleri Duty Free mağazaları ve çocukların vakit geçireceği Kids Club ve genç misafirleri için de Hang Teen Club da gemide mevcut.

Selectum Blu Cruises ile hibrit turizmde yeni bir dönem başlıyor. Tatil boyunca yolcular bir kaç limanı ziyaret edip, ülkeleri keşfedebilecekler. Misafirlerini yeni yerler ve kültürler keşfetmeye davet eden Selectum Blu Cruises, bunun için her limanda birbirinden farklı kara turlarını da misafirlerinin beğenisine sunuyor.



Bu Haber 04.09.2021 - 11:03:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Mert Yazan 05.09.2021 - 07:49

    Birde kaç gün sürüyor ve fiyat bilgisi verseydiniz tam olacakto

  • Bülent İlbahar 05.09.2021 - 02:48

    Tebrik ederim. Neşet bey. Anex tour olarak yüreklerimize su serptiniz. Kruvazior turizm in gelecek yıllarda daha iyi olacağını bize gösterdiniz. Kuşadası olarak minnettarız. Dönüşte gemiye binmeden, turistlerin 1.5 saat Adada kalıp alışveriş yapmasını sağlarsanız. Tüm esnafta size mınnettar kalacaktır. BAŞARILAR ..

  • Diyap Gök 05.09.2021 - 07:52

    Tebrikler Anex tour ,tebrikler Neşet bey.Yolunuz açık olsun.

  • Alaaddin Özdemir 04.09.2021 - 05:45

    Tek kelimeyle harika ilave diyecek bir şey yok

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.