Anex Tour İstanbul charter programını genişletti
Anex Tour, Rusya'dan İstanbul'a dönük charter programını genişletme kararı aldı. Operasyonlar artık ilkbahar ev sonbaharı da kapsayacak.

Turizm Güncel - Dış Haberler
Rusya'nın önde gelen tur operatörlerinden Anex Tour, Rusya'nın başkenti Moskova'dan İstanbul'a yaptığı charter operasyonlarını genişletiyor. Şirket, Tailwind Hava Yolları ile yapacağı ve bu sonbaharda başlayıp önümüzdeki ilkbahara kadar devam ettireceği charter uçuşlarında turistlere uçak+otel paketlerinin yanında, birçok tur da sunuyor.
Uçuşlardaki kapasitenin bir kısmının da Intourist tarafından kullanılacağı belirtildi.
Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın 3 günü yapılacak uçuşlarla oluşturulan paketlerin fiyatı (3 yıldızlı otelde 2 kişi, 6 gece konaklama, transfer ve sağlık sigortası) 90 bin rubleden başlıyor.
Oluşturulan tur paketlerinin içinde Adalar turu, Sultanahmet Camii, Ayasofya, Haliç, Boğaz boyunca yürüyüş, Dolmabahçe Sarayı, Kapadokya, Pamukkale, Bursa, Ankara gibi noktalar bulunuyor.
İlgili Haberler

İspanyol Bakan Boher: Avrupa'da OTA'lara ayrıcalık yok
Türkiye'yi ziyaret eden İspanya Sanayi ve Turizm Bakanı Jordi Hereu Boher, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya ile yaptığı görüşmede online seyahat platformlarına (OTA) Avrupa genelinde bir ayrıcalık tanınmadığını söyledi.

Fabay Group'ta Satış ve Pazarlama görevine yeni isim
Turizm sektöründe otelleriyle faaliyet gösteren Fabay Group, Satış ve Pazarlama Direktörü olarak Emine Kuleli’yi görevlendirdi.

REWE'den 2027'de Türkiye'ye 1,4 milyon turist getirme hedefi
Almanya'nın en büyük şirketlerinden olan REWE Group'un CEO'su Lionel Souque, Türkiye'de bulunduğu temasların ardından yaptığı açıklamada; 2027'de Türkiye'ye 1,4 milyon turist getirmeyi hedeflediklerini söyledi.



%20(2).gif)

