Andrew Flintham tatilcilerin yeni eğilimini açıkladı

Andrew Flintham tatilcilerin yeni eğilimini açıkladı
TUI İngiltere ve Kuzey Avrupa Müdürü Andrew Flintham, tatilcilerin yeni eğilimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Turizm Güncel - Dış Haberler

TUI İngiltere ve Kuzey Avrupa Müdürü Andrew Flintham, müşterilerin deneyim içeren, daha az ama daha uzun aile tatilleri istediğini söyledi.

Tatiller için ‘kitlesel kişiselleştirme’ vizyonu

TUI'nin vizyonunun tatilleri 'kitlesel kişiselleştirme' olduğunu kaydeden Andrew Flintham, "İnsanlar daha uzun seyahatlere çıkıyor. Bunun bir kısmı 2019'da yapılamayan tatilleri telafi etmek için çıkılan seyahatler. Ancak giderek daha fazla sayıda insan esnek çalışma koşullarına uygun seyahatlerin yolunu arıyor. İnsanlar ayrıca kısa seyahatlerin sayısını da düşürmeye başlayacak. Kısa seyahatler yerine bir destinasyonu derinlemesine keşfedecekler." diye konuştu.

Çok kuşaklı tatil trendi

"Neden 3 gününü çalışıp, 7 gününü dinleceğimiz seyahatler planlamayalım. Sonuçta tatilde çalışılan 3 gün evde ya da ofiste çalışılan 3 günden daha iyileştirici." diyen TUI İngiltere ve Kuzey Avrupa Müdürü Andrew Flintham, çok kuşaklı tatil trendinin pandemiden önce bir trend haline geldiğini ve büyümeye devam edeceğini kaydetti.

Seyahatin geleceğini esneklik şekillendirecek”

Kimi tatilcilerin lokal deneyimler yaşama kimilerinin ise evine yakın bölgelerde bir şeyler yapma isteğinde olabileceğine dikkat çeken Flintham, "Tatil ürünlerinde vizyonumuz 'kitlesel kişiselleşme'. Yelpaze çok geniş; Plaj tatilinden turlara, şehir gezilerinden kayağa, nehir ve kruvaziyer gezilerine... Gelecek için odaklandığımız şey, kusursuz bir tatil için gerekli olan esnekliği saplamak. Pandemi sonrası en büyük eğilim kuşkusuz esneklik. Son 20 ayda kuralları yıktık ve müşteri kontrolün kendinde olduğu yeni düzeni beğendi. Pandemi sonrasında müşterinin bu kadar esnekliğe ihtiyaç duyacağına inanmasak da, bu eğilim kesinlikle seyahati şekillendirecek." diye konuştu.



Bu Haber 16.11.2021 - 14:11:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.