Alltours tarihinin en büyük kış programını hazırladı

Alltours tarihinin en büyük kış programını hazırladı

Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Alltours, önümüzdeki kış sezonu için tarihinin en geniş programını hazırladı.


Turizm Güncel - Dış Haberler

Alltours CEO'su Willi Verhuven, 2023-24 kış sezonu için tarihlerindeki en büyük programı hazırladıklarını açıkladı. Yaz sezonunda yüzde 10 dolayında artan fiyatların kış döneminde sabit kalacağını kaydeden Verhuven garantiye aldıkları kapasitelere dikkat çekerek "Fiyatları sabit tutabilmek için büyük risk aldık." ifadelerini kullandı.

Kanarya Adaları'nda 450 otelle çalışacak

Dreamplace, Iberostar, Lopesan, Princess Hotels, Riu ve Seaside Resort Hotels gibi büyük zincirler başta olmak üzere, 450 konaklama merkezini programına aldığı Kanarya Adaları'na kış döneminde rekor talep bekleyen Alltours bölgeye dönük uçuş ağını da genişletti. Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg ve Münih'ten Condor ile Fuerteventura, Gran Canaria ve Tenerife'ye günlük uçular yapacak olan şirket, ayrıca Lanzarote'ye de haftada birkaç uçuş gerçekleştirecek.

En fazla Mısır'da büyümeyi hedefliyor

Alltours'un kış sezonunda en fazla büyümeyi hedeflediği destinasyonun ise Mısır olduğu kaydedildi. 2022-23 kış döneminde Mısır destinasyonunda 2018-19'a göre yüzde 40 büyüyen şirket, bu trendin önümüzdeki sezonda da devam etmesini bekliyor. Mısır operasyonlarında Condor, Eurowings ve Air Cairo'yu kendine uçuş partneri olarak seçen Alltours Azur, Pickalbatros, Sunrise, Titanic, The Three Corners ve Jaz Hotels & Resorts gibi önde gelen otellerle çalışacak. Alltours ayrıca beş yıldızlı gemilerle Nil turları da sunuyor.

Fas uçuşları artırıldı

Alltours'un kış döneminde Fas uçuşlarını da genişlettiği kaydedildi. Şirket Condor ile Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Münih ve Berlin'den Agadir'e haftada 9 yapacak. Ayrıca Düsseldorf ve Frankfurt'tan da Marakeş'e uçuşlar yapılacak.

Uzak mesafe destinasyonlardan Dominik Cumhuriyeti'nden 81 oteli programına alan Alltours Meksika'da 63, Küba'da ise 61 otelle çalışacak.

Uzak mesafe destinasyonlar

Uzak mesafe destinasyonlar için Almanya, Avusturya, İsviçre ve Hollanda'dan çok sayıda uçuş alternatifi olduğuna dikkat çeken Alltours, Lufthansa, Emirates Airline, Qatar Airways, Air France-KLM ve Türk Hava Yolları gibi taşıyıcılarla da partner olunduğuna dikkat çekti.



Bu Haber 27.05.2023 - 10:03:30 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.