Alltours CEO'su Willi Verhuven'dan İspanya'ya iki öneri

Alltours CEO'su Willi Verhuven'dan İspanya'ya iki öneri
Bu yıl sanal olarak düzenlenen ITB Berlin'e katılan Alltours CEO'su Willie Verhuven, turizmin yeniden başlaması için Mallorca (Balear Adaları) hükümetinden neler beklediğini açıkladı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden Alltours'un CEO'su Willie Verhuven, turizmin yeniden başlayabilmesi için Balear Adaları hükümetinden neler beklendiğini net bir şekilde formüle etti. Adalara sadece negatif korona testi sunanların alınması gerektiğini kaydeden Verhuven, parti turizminin de yasaklanması gerektiğini söyledi.

Vaka sayıları Paskalya ve yaz tatilleri için umut veriyor

Balear Adaları'nın koronayla mücadelesini öven Willie Verhuven, 100 bin kişide ortalama 22 olan haftalık vaka sayının Paskalya ve yaz tatilleri için umut verdiğini ifade etti.

Mallorca'da bulunan Allsun Otellerini 17 Mart'ta açma kararı alarak net bir mesaj verdiklerini kaydeden Verhuven, başarının tehlikeye atılmaması için Balear Adaları hükümetinin net önlemler alması gerektiğine dikkat çekti.

‘’Ülke içinden gelenlerden de test istenmeli’’

Balear Adaları'nın sadece yurt dışından gelenlerden değil, İspanya içinden gelenlerden de negatif PCR testi istemesi gerektiğini söyleyen Alltours CEO'su, Balear Adaları'nın kontrolleri gerçekleştirmek için uygun koşullara sahip olduğunu savundu.

''Tatile evet, vurdumduymazlığa hayır''

Geçtiğimiz yıl parti turizmi alkol aşırılıkları nedeniyle restoranların kapanmak zorunda kaldığını hatırlatan Willie Verhuven, bu hatanın yeniden tekrarlanmaması gerektiğini belirtti. Verhuven, sağlık ve hijyen önlemlerini alan restoranların ve barların açılmasında ise bir sakınca bulunmadığını kaydetti.

Bahsedilen koşullarda faaliyet yürütülmesi durumunda Balear Adalarının iyi bir sezon geçireceğini kaydeden Verhuven, yaz aylarında Mallorca'ya 200 bin - 400 bin turist götüreceklerini ifade etti.



Bu Haber 10.03.2021 - 11:53:14 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.