Adnan Menderes Havalimanında intihar
Adnan Menderes Havalimanından bir kişi körükten atlayarak intihar etti.

Travel Turkey İzmir Fuarına katılmak için Antalya'dan gelen B.T. (32), dönüş için geldiği Adnan Menderes Havalimanında uçağa binmek için körükten geçerken son anda telefonla konuşacağını söyleyerek arkadaşlarından ayrıldı.
Bir anda 14 metre yüksekliğindeki körükten atlayan B.T. beton zemine düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, B.T’nin hayatını kaybettiğini belirledi.
YeniAsır'dan Fatih Şendil'in haberine göre B.T’nin arkadaşları, ailesiyle ilgili sıkıntıları olduğunu ifade etti.
B.T’nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, polis olaya ilişkin soruşturma başlattı.
İlgili Haberler

Efes Selçuk Avrupa Turizm Başkenti 2027 yarışmasında finale kaldı
Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden olan Efes Selçuk, Avrupa Turizm Başkenti 2027 Yarışması'nda 2'nci kategoride finale kaldı.

Turizm sektörüne uyarı: 'Türkiye bu paraya değmiyor' düşüncesi sorun yaşatır
Petrol fiyatları, savaşlar, ekonomik dengeler gibi birçok unsurun 2027 turizmini etkileyeceğini ifade eden Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Türkiye için asıl büyük tehlikenin ise "Türkiye bu paraya değmiyor" algısı olacağını söyledi.

Kapadokya'daki 3,2 milyarlık otel projesinde oda sayısı 248'den 450'ye çıktı
Ürgüp'te yapımı devam eden ve toplam yatırım maliyeti 3,2 milyar TL olan Uranüs Ürgüp Hotel'de proje değişikliğine gidildi. 248 oda ile açılması beklenen otelde oda sayısı 450'ye çıkarıldı.


%20(2).gif)

