Adil Üstündağ'ın otelinde çalışan işçilerden 'tehdit edildik' iddiası

Adil Üstündağ'ın otelinde çalışan işçilerden 'tehdit edildik' iddiası

Gaziantep'teki Greenpark Otelin inşaatında çalışan işçiler, paralarının ödenmediğini ve yönetim tarafından tehdit edildiklerini açıkladı.


Adil Üstündağ'ın Gaziantep'te inşatı devam eden Green Park otelinde çalışan işçiler ücretlerinin ödenmediğini ve tehdit edildiklerini belirtiliyor.

Cumhuriyet gazetesinden Denizcan Akar'ın haberine göre bugün sabah şantiyeye geldiklerinde inşaata alınmadıklarını belirten işçiler, "Burası Gaziantep Adil Üstündağ'ın oteli. Paramız ödenmiyor. Sabah işimize geldik kapıdan içeri almıyorlar. Bir de tehdit ediliyoruz" ifadelerinde bulundu.

Green Park'ın Kurumsal İletişim Sorumlusunun ise, "Bu iddialar gerçek dışı" dedikten sonra videonun anımsatılması üzerine daha sonra bir açıklama yapacaklarını belirttiği kaydedilen haberde,

Paralarını alamadıklarını belirten Gaziantep Green Park Otel işçileri tehdit edildiklerini belirtiyor. Green Park'ın Kurumsal İletişim Sorumlusu ise, "Bu iddialar gerçek dışı" dedikten sonra videonun anımsatılması üzerine daha sonra bir açıklama yapacaklarını belirtti.

İşçilerin otel önünde çektiği videoda , "Saat 07:56'da iş yerimize geldik. Bütün şeflerimiz, mühendislerimiz, temizlik işçilerini ve polisi de arkasına almış hakkımızı vermiyor. Bu kadar insan mağdur. Burası Gaziantep Adil Üstündağ'ın oteli. Paramız ödenmiyor. Sabah işimize geldik kapıdan içeri almıyorlar. Bir de tehdit ediliyoruz burada" ifadeleri yer alıyor.



Bu Haber 22.03.2019 - 14:43:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.