5 yıldızlı otelden yangınla ilgili açıklama
Antalya’daki 5 yıldızlı otelde çıkan yangınla ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya’nın Alanya ilçendeki 5 yıldızlı Granada Luxury Beach isimli otelin birinci katında yangın çıkmış, itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına almıştı.
Yangınla ilgi otel yönetimi yazılı bir açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Granada Luxury Beach, Avsallar otelinde devam eden planlı tadilat çalışmaları esnasında 13.03.2024 tarihinde küçük çaplı bir yangın meydana gelmiştir.
Yangın sonucunda otelin sadece dış cephesinin sınırlı bir bölümünde hasar meydana gelmiş olup, bu üzücü olay hiç bir çalışanda sağlık sorunu neden olmamıştır.
Meydana gelen bu üzücü yangın, itfaiye teşkilatı, polis ve jandarma güçleri, Belediye ekiplerimiz ve personelimizin üstün özveri ve destekleri ile kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Granada Luxury Hotels Yönetimi Kurulu olarak bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluşlar ile değerli partnerlerimize teşekkürü borç biliriz.”
İlgili Haberler

Efes Selçuk Avrupa Turizm Başkenti 2027 yarışmasında finale kaldı
Türkiye'nin en önemli turizm bölgelerinden olan Efes Selçuk, Avrupa Turizm Başkenti 2027 Yarışması'nda 2'nci kategoride finale kaldı.

Turizm sektörüne uyarı: 'Türkiye bu paraya değmiyor' düşüncesi sorun yaşatır
Petrol fiyatları, savaşlar, ekonomik dengeler gibi birçok unsurun 2027 turizmini etkileyeceğini ifade eden Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, Türkiye için asıl büyük tehlikenin ise "Türkiye bu paraya değmiyor" algısı olacağını söyledi.

Kapadokya'daki 3,2 milyarlık otel projesinde oda sayısı 248'den 450'ye çıktı
Ürgüp'te yapımı devam eden ve toplam yatırım maliyeti 3,2 milyar TL olan Uranüs Ürgüp Hotel'de proje değişikliğine gidildi. 248 oda ile açılması beklenen otelde oda sayısı 450'ye çıkarıldı.


%20(2).gif)

