240 milyonluk otelde Hilton’la yolları ayırdı, Mövenpick’le anlaştı

240 milyonluk otelde Hilton’la yolları ayırdı, Mövenpick’le anlaştı

Hilton’la yollarını ayıran Malatya Girişim Grubu, otelin yeni işletmecisi olarak Mövenpick ile el sıkıştı.


Malatya’da 240 milyon liraya yapılan lüks otelde Hilton ile yollarını ayıran Malatya Girişim Grubu, Accor Grubu’nun çatısı altındaki Mövenpick markası ile anlaştı.

Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir, bünyesinde 38 marka, 110 ülkede 5 binden fazla oteli bulunan Accor Grubu ile anlaşma imzaladıklarını söyledi.

Oteli yaparken hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyleyen Başdemir, bütün markaların otelin işletmesini almak için yarıştığını kaydeden Başdemir, ''Yapmış olduğumuz incelemelerde müşteri mutluluğu standartları yüksek olan, gerçekten dünyada bilinirliği yüksek olan müşteri memnuniyeti olan Mövenpick markasını özellikle tercih ettik. Yolumuza en güzel şeklide devam edeceğiz.'' dedi.

İmza törenine Accor Yeni Doğu Avrupa Kıdemli Başkan Yardımcısı Eric Laporte, Accor Otel Grubu Türkiye, Ukrayna ve Gürcistan Başkan Vekili Orkun Petekçi, Accor Otel Grubu Yeni Doğu Avrupa Yatırımlar Direktörü Yalın Yaltıraklı, Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Başdemir ve Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

movenpick_malatya



Bu Haber 02.12.2019 - 09:08:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.