Antalya’da tur otobüsü ile otomobil çarpıştı, 1 ölü
Antalya’da tur otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Antalya’nın Serik ilçesindeki bir kavşakta, tur otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobil yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra yol kenarında dururken, tur otobüsü ise refüjdeki demir korkulukları ve palmiye ağaçlarını kopararak karşı şeride geçti.
Tur otobüsündeki 13 kişi kazayı yara almadan atlatırken, ağır yaralanan otomobil sürücüsü ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Otomobil sürücüsünün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.
Olayla ilgili inceleme başlatılırken yolcular başka bir araçla yollarına devam etti.
İlgili Haberler

Mersin'de 98 milyon TL yatırımla 62 odalı yeni otel! ÇED onayı çıktı
Mersin'in Yenişehir ilçesine yapılması planlanan 62 oda ve 123 yatak kapasiteli otel için ÇED olumlu raporu verildi. Soventra Otel adıyla hizmet verecek projenin yatırım bedelinin 98 milyon TL'yi aşması bekleniyor.

İstanbul Havalimanı'nın 4'üncü pisti resmen açıldı! Uçuş süreleri kısalacak
İstanbul Havalimanı'nda 890 milyon euro yatırımla tamamlanan ve havalimanının ilk Doğu-Batı yönlü pisti olma özelliğini taşıyan 4'üncü ana pist açıldı. Pistin açılmasıyla birlikte havada bekleme ve taksi süreleri kısalacak.

Kruvaziyerde rotayı Türkiye çizecek! 2030 sonrası güçlü beklenti
Son yıllarda kruvaziyer turizmi alanında büyük yatırımlar yapan Türkiye, artık gemilerin geçiş noktası değil ana liman olma konusunda büyük gelişme kaydetti.


%20(2).gif)

