Yeni yıla Prontotour ile girin

Yeni yıla Prontotour ile girin


Yeni yıl coşkusunu unutulmaz bir seyahat deneyimi ile birleştirmeye ne dersiniz? İşte Prontotour’un Yılbaşı için hazırladığı özel turlar…

Yurt dışı turlarda sektör lideri Prontotour, yeni yıla muhteşem bir deneyimle “merhaba” demek isteyen seyahatseverler için çok özel turlar planladı. Prontotour’un her bütçeye uygun tur programları arasında son yılların popüler tatil rotası Balkanlar’ın yanı sıra gezginlerin vazgeçilmez adresi İtalya ve İspanya yine ilk sırada yer alıyor. Prag, Budapeşte ve Viyana’nın yer aldığı Orta Avrupa ile Paris’i de kapsayan Benelüks turları, yılbaşını görkemli bir atmosferde karşılamak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında. İzmir çıkışlı Amsterdam turu da seçenekler dahilinde bulunuyor.

Yeni yılın ilk dakikalarını unutulmaz kılmak isteyen tatilseverler için Prontotour, Dubai, Beyrut, Lviv, Kiev, Sicilya, Londra, Moskova, St. Petersburg gibi tarihi ve kültürel kimliğinin yanı sıra eğlence anlayışı ile öne çıkan şehirlere turlar düzenliyor. Yılbaşını farklı bir heyecanla karşılamak isteyenler için ise Hindistan, Maldivler, Küba, Tayland ve Amerika gibi ülkeler, paket tur programları arasında yer alıyor.

Cazip fiyat bol seçenek

Prontotour, yılbaşı coşkusunu yurt içinde yaşamak isteyen seyahatseverleri de unutmadı. Kıbrıs ve İzmir’in seçkin otellerinde yıldız sanatçıların yer aldığı programların yanı sıra dileyen misafirler de kültür turlarının gözde noktası Kapadokya’yı tercih edebilecek.

Yılbaşı tur programlarındaki çeşitliliğe dikkat çeken Prontotour Genel Müdür Yardımcısı Derya Kesman, “Bizim için yüzde yüz misafir memnuniyeti ve kalite her zaman öncelikli. Bu nedenle alternatifli paket tur programları oluşturduk. Balkan Üçgeni’nden Endülüs’e Paris’ten Odessa’ya kadar pek çok seçenek bulabilirsiniz. Kuzey Işıkları ile adını ölümsüzleştiren Laponya, Avrupa’nın renkli Noel pazarları ve ProntoPlus’ın ürünü olan Alsace, programlarımız arasında yer alıyor. Misafirlerimiz 129 Euro’dan başlayan uygun fiyatlarla yılbaşını yurt dışında geçirebilirler” dedi.

Yılbaşı turlarına yoğun ilginin olduğunu belirten Kesman, “Yeni yılın ilk saatlerini unutulmaz bir konserle karşılamak isteyenler için hazırladığımız Viyana Filarmoni Yılbaşı Özel Konseri paketimiz tükendi. Pek çok turumuz da dolmak üzere. Bu nedenle yeni yılı farklı bir şehirde coşkuyla karşılamak isteyen seyahatseverlerin acele etmesini tavsiye ediyoruz. Kayak tutkunlarına ise yeni yılla birlikte Bulgaristan’ın ünlü kayak merkezi Bansko’ya düzenlediğimiz turları öneriyoruz” diye konuştu.

Tatili ayrıcalıklı isteyenlere...

Prontotour misafirleri birden fazla şehrin bir arada görülebildiği tur paketlerini veya tek bir şehirlerin yer aldığı programları tercih edebilirken Prontotour’un ayrıcalıklı tatil isteyen seyahatseverler için geliştirdiği ProntoPlus markası ile de sıra dışı rotaları keşfedebilecekler. Detaylı bilgileri www.prontotour.com adresinden veya 444 91 92 nolu telefondan öğrenebilirsiniz.


Bu Haber 01.12.2016 - 11:08:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.