TatilBudur'dan bayram rotaları
Türkiye’nin 81 ilinde farklı tatil alternatifleri sunan TatilBudur; bayram tatiline özel rotaları ve bu dönem için en çok rezervasyon yapılan tatil bölgelerini sıraladı.

TatilBudur; Bayram tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler için Türkiye’nin birbirinden değerli destinasyonlarını keşfetmeye davet ediyor.
Ebeveynler için her şey dahil teller
Bu sene Nisan ayının ortasına denk gelen Bayram tatiline, öğrencilerin ara tatilinin de eklenmesi, çalıştığı için şehirden uzaklaşamayanlar için güzel bir fırsat sunuyor. Çocukların okul ve eğitim stresinden arınacağı ve aileleriyle keyifli vakit geçirebileceği, yetişkinlerin ısınan hava eşliğinde konforlu ve huzurlu bir tatil yapacağı alternatiflerin başında her şey dahil oteller geliyor. Güney Ege ve Akdeniz bölgesi ise yoğun olarak tercih edilen bölgelerin başında geliyor. Kuşadası ile başlayan; Bodrum, Marmaris Fethiye, Kemer ve Alanya olarak devam beldeler eden güney sahilinin en çok rezervasyon alan yerleri arasında.
Dinlenmek, keyifli vakit geçirmek ya da yeni yerler keşfetmek için yılın en keyifli zamanı olan İlkbahara denk gelen bu tatil sürecinde birbirinden farklı lokasyon önerileri yine TatilBudur’da. World’e özel vade farksız 9 taksit, sepette yüzde 5 ek indirim ve 4 ay erteleme gibi ödeme avantajları ile TatilBudur misafirlerine unutulmaz bir bayram tatili yaşamayı vaat ediyor.
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.



%20(2).gif)

