Berna Burçin Çakır Artaş'ın otellerinin satış ve pazarlama direktörü oldu
Artaş İnşaat Turizmin satış ve pazarlama direktörlüğü görevine Berna Burçin Çakır getirildi.

İstanbul ve Kayseri’de 5’i otel 2’si rezidans olmak üzere 7 adet Radisson ve İstanbul’da 2 adet Mövenpick Living markalı rezidansı bünyesinde barındıran Artaş İnşaat ve Turizmin yeni satış ve pazarlama direktörlüğüne Berna Burçin Çakır getirildi.
25 yıldır turizm sektöründe görev alan Berna Burçin Çakır, Artaş İnşaat’ın inşaatını yapıp işletmeciliğini üstlendiği konaklama tesislerinin satış ve pazarlamasını üstlenecek.
Kariyerine 1997 yılında Color Hotel’de başlayan ve hemen ardından Crowne Plaza İstanbul’da devam eden Çakır, sonrasında sırasıyla Polat Renaissence İstanbul ve Ramada Plaza İstanbul’da grup satış koordinatörlüğü de dahil çeşitli görevlerde bulundu. Çakır en son 15 yıl boyunca görev aldığı WOW İstanbul Hotels & Convention Center’da satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcılığını üstlenmişti.
İlgili Haberler

Ruslar turistik ziyaretlerde en çok Türkiye'yi tercih etti
Türkiye’ye en çok turist gönderen pazar Rusya olurken, Rusların en çok turistik ziyaret gerçekleştirdiği ülke de Türkiye oldu.

Antalya'da en çok vergi verenler listesine turizm sektöründeki isimler ve şirketler damga vurdu
Antalya'da 2025 yılına ait gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri açıklandı. Listeye turizm sektöründeki isimler damga vururken, Delphin Otelleri'nin sahibi Cömertoğlu ailesi 4 isimle birden listeye girdi.

Booking.com davasında Türk oteller için başvuru süresi 15 Ekim'e uzatıldı
Booking'e karşı açılan toplu dava süreci Avrupa genelinde giderek büyürken, bugüne kadar 15 binden fazla otelin sürece kaydolduğu öğrenildi. Tahmini tazminat bedeli 5 milyar euro seviyesinde hesaplanırken, Türk otellerin sürece dahil olması için başvuru süreci 15 Ekim'e kadar uzatıldı.



%20(2).gif)

