TÜRSAB plakalarında fiyat artışı
Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin kare kodlu plakalarına zam geldi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin denetim ve uygulama etkinliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği kare kodlu plakaların fiyatları arttı.
Birlik tarafından üye acentelere gönderilen yazıda, 2022 yılında plaka bedelinin 5 araca kadar araç başı 250 TL, 6-20 arası araç için 300 TL, 21-50 arası araç için 350 TL ve 51 araç ve üzeri araç için araç başı 450 TL olarak belirlendiği bildirildi.
Acentelere gönderilen yazıda, 31 Aralık 2021’e kadar yapılan plaka başvurularında yüzde 25 indirim uygulanacağı kaydedildi.
TÜRSAB’ın aktif denetim ve uygulama yapabilmek amacıyla hayata geçirdiği kare kodlu plakalar 2019 yılında her her bir araç için 75 TL iken, 2020 yılında 100 TL’ye çıkarılmıştı. Acentelere gönderilen son yazıda hem genel olarak fiyatların hem de araş sayısı arttıkça araç başına ödenen miktarın arttığı görüldü
TurizmGüncel’in Telegram kanalı yayında. Günün öne çıkan turizm haberleri için: https://t.co/KNoOKYG8OD pic.twitter.com/UUvgvILSA1
— TurizmGüncel (@turizmguncel) January 26, 2021
İlgili Haberler

Sakarya’daki 93 odalı lüks otel icradan 567 milyona satışta!
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan 93 odalı Ramada by Wyndham Sakarya oteli icradan 567,2 milyon liraya satışa çıkarıldı.

Peninsula'dan Türkiye'ye yeni yatırım sinyali: Resort otelciliği açısından potansiyel var!
The Peninsula Istanbul'un Genel Müdürü Jonathan Crook, katıldığı bir televizyon programında Türkiye'nin resort alanındaki potansiyeline dikkat çekerken, yeni yatırımlara açık olduklarını ifade etti.
-1024x640.webp)
Türkiye'nin turizmdeki sürdürülebilirlik çalışmalarına İngiltere'den ödül
Türkiye son yıllarda yürüttüğü sürdürülebilir turizm ve erişilebilirlik alanlarındaki çalışmalarının karşılığını İngiltere’de verilen ödülle aldı.
Yorumlar (1)
TURSAB ın üyelerine karşı yaptığı tam bir modern ve yasal so
TURSAB ın üyelerine karşı yaptığı tam bir modern ve yasal soygunculuk..



%20(2).gif)

