Online rezervasyon sitesi OneTwoTrip, Rus turistlere “Salgının ikinci dalgası devam ederken hangi ülkede bulunmak isterdiniz?” diye sordu. Anket katılımcılarının yüzde 56’sı, koronavirüs salgınının ikinci dalgası sırasında sıcak ülkelere gitmek istediklerini söyledi.
TürkRus'ta yer alan habere göre, araştırmaya katılanların yüzde 7’si “Türkiye” cevabını verdi. Listenin başındaki ülkeler ise Tayland (yüzde 9) ve Endonezya (yüzde 8) oldu.
İspanya, İtalya, ABD, Portekiz, Gürcistan, Küba, Birleşik Arap Emirlikleri, Kanada ve Yunanistan da Rus turistlerin salgının ikinci dalgasını geçirmek istedikleri diğer ülkeler.
Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.
www.turizmguncel.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Turizm Güncel A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.
Copyright © 2018 - Tüm hakları saklıdır. Turizm Güncel
Tasarım & Yazılım Altyapısı DataNet Bilgi Teknolojileri