SunExpress İngiltere iptallerini 21 Ağustos'a kadar uzattı
SunExpress, İngiltere uçuşlarına başlayacağı tarihi 21 Ağustos'a erteledi.

TurizmGüncel-Dış Haberler
Türk Hava Yolları ile Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, İngiltere iptallerinde süreyi uzattı.
Şirket tarafından acentelere gönderilen mesajda, ''İngiltere'den tüm turistik uçuşlarımızı 21 Ağustos'a kadar iptal edeceğiz. İngiltere'deki seyahat kısıtlamaları herhangi bir uçuşa izin vermediği için bunu yapmak zorunda kaldık. Türkiye de hala İngiltere'de, büyük ihtimalle birkaç hafta içinde değişmeyecek ,'kırmızı liste'de.'' denildi.
TurizmGüncel’in Telegram kanalı yayında. Günün öne çıkan turizm haberleri için: https://t.co/KNoOKYG8OD pic.twitter.com/UUvgvILSA1
— TurizmGüncel (@turizmguncel) January 26, 2021
İlgili Haberler

ATF Türkiye’ye son 1 ay kaldı: 54 milyar euroluk ticaret hacmi Antalya’da buluşuyor
Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli turizm buluşması ATF Türkiye – Uluslararası Antalya Turizm Fuarı, sekizinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 26–27–28 Ekim 2026 tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek ATF; temsil edeceği 54 milyar Euroyu aşan dev ticaret hacmiyle küresel turizmin en büyük buluşmalarından birine sahne olacak.

Aydın Didim'de vakıflara ait 4 taşınmaz 30 yıllığına kiralanacak! 401 milyona ihaleye çıkıyor
Aydın’ın en turistik bölgelerinden olan Didim’de bulunan 4 vakıf taşınmazı, yapım veya onarım hizmetleri karşılığında 30 yıl boyunca kiralanmak üzere 401 milyon liraya ihaleye çıktı.

İTF26'da BDT pazarının Türkiye için önemi masaya yatırıldı
Uluslararası İstanbul Turizm Fuarı'nda Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinin Türkiye turizmi için önemi ele alındı.



%20(2).gif)

