Pegas Rusya'nın bir şehrinden daha İstanbul uçuşlarına başladı
Pegas Touristik, Rusya'nın Mineralnıye Vodi şehrinden de İstanbul'a uçuş başlatarak uçtuğu nokta sayısını yediye çıkardı.

Pegas Touristik, kendi hava yolu şirketi Nordwind ile Rusya'nın Mineralnıye Vodi şehrinden İstanbul uçuşlarına başladı.
Haftada iki gün (pazartesi, cuma) icra edilecek uçuşlar, ağırlıklı olarak İstanbul ve çevre bölgelere dönük paket tur yolcularından oluşacak ve yıl boyunca devam edecek.
Şirket, mart ayında da Mahaçkala, Ufa, Samara ve Kaliningrad'tan Istanbul'a yeni uçuş noktaları planladığını açıkladı.
İlgili Haberler

Side-Manavgat'ta hedef yıllık 10 milyon turist! Antalya'ya yeni havalimanı talebi
Antalya’nın Manavgat ve Side bölgeleri yılda yaklaşık 6 milyon turist ağırlarken, bu sayıyı 10 milyona çıkarma hedefiyle bölgedeki çalışmalar sürüyor. Bölgenin turizmdeki potansiyelinin Manavgat’a yapılacak bir havalimanı projesiyle daha da katlanabileceğine dikkat çeken sektör temsilcileri, böyle bir projenin hem sezonu uzatabileceğini hem de yeni yatırımlar çekeceğini belirtti.

Kütahya'da 205 milyon TL yatırımla 126 odalık yeni otel
Kütahya'da merkez ilçesinde 205 milyon TL'lik yatırım bedeli ile 126 oda ve 252 yatak kapasiteli otel yapımı için proje çalışması başlatıldı.

Trabzon'da 15 ülkeden 250 turizmci bir araya geliyor! İlk kez düzenlenecek
Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Black Sea Turkey Tourism Hub ile Trabzon'da 10-11 Aralık 2026 tarihlerinde 15 farklı ülkeden 210 satın almacı ile turizm sektörü temsilcileri bir araya gelecek.



%20(2).gif)

