Hotel Les Ottomans yeniden icradan satışa çıkarıldı
Hotel Les Ottomans, yeniden icradan satışa çıkarıldı.

İstanbul’un beşiktaş ilçesine bağlı Kuruçeşme mahallesinde bulunan Hotel Les Ottomans bir kez daha icradan satışa çıkarıldı.
Mülkün satışı için açık artırma ilanı yayınlayan İstanbul 10. İcra Dairesi, tesis için 440 milyon 700 bin TL muhammen bedel belirledi. Açık artırma yöntemiyle satılacağı belirtilen Hotel Les Ottomans’ın ilk ihalesi 17 Aralık 2020 tarihinde saat 15.00’de, ikinci ihale ise 21 Ocak 2021 tarihinde aynı saatte yapılacak.
İlgili Haberler

Sakarya’daki 93 odalı lüks otel icradan 567 milyona satışta!
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan 93 odalı Ramada by Wyndham Sakarya oteli icradan 567,2 milyon liraya satışa çıkarıldı.

Peninsula'dan Türkiye'ye yeni yatırım sinyali: Resort otelciliği açısından potansiyel var!
The Peninsula Istanbul'un Genel Müdürü Jonathan Crook, katıldığı bir televizyon programında Türkiye'nin resort alanındaki potansiyeline dikkat çekerken, yeni yatırımlara açık olduklarını ifade etti.
-1024x640.webp)
Türkiye'nin turizmdeki sürdürülebilirlik çalışmalarına İngiltere'den ödül
Türkiye son yıllarda yürüttüğü sürdürülebilir turizm ve erişilebilirlik alanlarındaki çalışmalarının karşılığını İngiltere’de verilen ödülle aldı.



%20(2).gif)

